Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Tunnustus sinulle Avletto

Olen ihan aloittelija näissä blogi-jutuissa, mutta olen huomannut, että jotkut lukijat antavat jollekin blogin kirjoittajalle sellaisen tunnustuksen.. en tiedä miten se toimii! Mutta sen jälkeen blogin kirjoittajan pitää kirjoittaa 7 asiaa itsestään! Lukiessani Avletton juttuja tuli sellainen olo, että tuolle pikku kalastajakylän miehelle joka pitää omiensa puolta pitää antaa tunnustus.. tässä ole hyvä:)

Tämä sopii tyyliisikin paremmin kuin sellainen nätti tyttöjen juttu:) 

5 kommenttia:

 1. Kalastaja kiittää kalamuijaa. Aika tuore minäkin olen blogin rustaajana.
  Ja monet jutut ovat vaatineet paljon opettelua.

  Se tunnustus nähdäkseni toimii siten , että joku bloggareiden kiertävän tunnustuksen (Niitä on vissiiin erilaisia) saanut antaa tunnustuksen eteenpäin just sen tunnustuksen mäarittelemällä tavalla. Sitten on näitä tunnustuksille tyypillisä tehtäviä.
  Kiitoksia jos näet meiän pikkukylän elämäntyylin arvokkaana.

  Mielenkiinnolla seuraan mitä siellä Idässä tapahtuu. Nyt on mukavasti sattunut kaksi tunnelmien jakajaa samalle suunnalle.

  yli kymmenen vuotta kalastajakyläelämää on mulla täynnä ja kesällä on ollut sopiva aika tehdä tilinpäätös ja vuosien kertomus.
  Vaihdankin maisemia ja aloittelen hieman toisenlaisissa kuvioissä reilun vuoden päästä.

  Turskankielet on tosi hyviä. Niihin en kyllästy.Päinvastoin, mulla on riippuvuus. Niin kova , että mukana laivalla on kielenleikkupiikki, että saa tarvittaessa leikata aterian ainekset suolistettujen turskien päistä.

  VastaaPoista
 2. Älä kerro tosta kieliriippuvuudesta enempää:( Yök! Vaikka ei saisi sanoa, kun ei ole koskaan maistanut:)
  Joo meitä on 2 täällä. Jännä sattuma. Tämä toinen blogin kirjoittaja sattuu olemaan opettajana siinä koulussa jossa meidän pojat ovat. En tunnistanut kun luin blogia, mutta kyllä nauratti kun tajusin, että hei tosiaan:)
  Hyvää jatkoa! Mitä aiot vuoden päästä?
  ps. ja tähän tunnustukseen kuuluu, että pitää kertoa 7 asiaa itsestään omassa blogissa:)

  VastaaPoista
 3. Avletto. Jostain syystä kommentointi sinun sivuillesi ei tänään onnistu!
  Mutta kiitos kutsusta sienikurssille.
  Harmi, että välimatka on näin pitkä:( Harmittaa ihan jättää noita sieniä tonne metsään, mutta ei viitsi poimiakaan kun ei ole ihan varma. Kerran löysin herkkutatteja (niistä kuva blogissani.. onhan herkkutatteja?) ja päälle päin ne näyttivät tosi hyviltä. Mutta kun aloin niitä siistimään niin huomasin, että ovat ihan madon syömiä;(

  VastaaPoista
 4. Ne sinun sienet olivat haperoita, Muut ovat syötäviä mutta kirpeät punahaperot polttavia, ei kuitenkaan myrkyllisiä. Nuo voisivat olla viinihaperoita. Kuitenkaan en sano kuvan perusteella mitään varmaa, kun alla voi olla muitakin sortteja.

  VastaaPoista
 5. No just.. luulin tuntevani edes yhden sienen:) Eikun kurssille:)

  VastaaPoista