Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Lahja ystävälle... marttaillen :)

Olen lähdössä tapaamaan hyvää ystävää ja mietin mitä voisin viedä lahjaksi.

Hän täyttää vuosia, mutta jotenkin tuntuu turhalta ostaa mitään. Tiedän, ettei hän halua mitään kippoja ja kuppeja nurkkiin pyörimään.

Sitten keksin. Me marttojen kanssa harjoiteltiin kukka-asetelmien tekoa ja päätin tehdä ystävälle lahjaksi jonkun pienen kukkajutun:)

Kukka-asetelmien teko on parasta terapiaa. Se on oikeasti sellaista puuhaa, että ajatukset ovat täysin siinä mitä teet. Ei huolen häivää, vain se hetki. Minkä valitsen pääkukaksi? Minkä muotoisen asetelman haluan jne. Suosittelen kokeilemaan. Pienellä rahalla saa upea asetelman. Tänään ostin 2 leikkokukkaa, kimpun aleruusuja ja hieman vihreää ja sain tehtyä yhden ison ja yhden pienen asetelman:) Ja kesällähän ei tarvi edes kauppaan mennä kun luonto on täynnä materiaaleja.

Purkki homemade Granolaa ja pieni kukka-asetelma:)
Uskon, että ystävä ilahtuu <3




Alla marttaillassa tehty Pääsiäisasetelma ja tänään
askarreltu asetelma. Ei nyt ehkä ihan arkena pöytään, mutta
jos vaikka jotkut juhlat on tulossa niin pöydät voi oikeasti
koristella näteiksi itsekin :)


18 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta ideasta, otan käyttöön kesän rippijuhliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen. Voin tehdä tarkemman postauksen tänne jos kiinnostaa. Eli vaihe vaiheelta miten tuollaisen saa aikaiseksi. Toki netistäkin varmasti löytyy.
      Ja arvaa mikä parasta? Eräs ystäväni otti yhteyttä ja kysyi voisinko tehdä kukka-asetelmat heidän kesähäihin?!!! Tottakai. Nyt on syytä sitten harjoitella:)

      Poista
    2. Tarkempikin postaus ohjeineen olisi varmasti ihan hyvä tällaiselle vasta-alkajalle :) Kiva, että pääset tekemään häihinkin noita ihanuuksia.

      Poista
  2. Ihania kukka-asetelmia! Vois luulla floristin tekosiksi, taitava oot!
    Hieno lahja-idea, tuommoisesta minäki tykkäisin.:) -Eve-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei nyt ihan floristin, mutta nättejä ovat ;)
      Se oli uskomatonta siellä marttojenillassa. Meitä oli 8 naista. Jokaisella samat materiaalit ja saman muotoinen asetelma joka piti tehdä. Kaikista tuli erilaisia, mutta kaikki olivat kauniita. Enkä ainakaan minä maallikkona olisi huomannut jos joku niistä olisi laitettu kukkakaupassa ammattilaisten taidonnäytteiden sekaan:) Ja helppo tehdä kun teki ohjeen mukaan :)

      Poista
  3. KAunis ja varmasti mieleinen ystävälle..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Tää oli tällainen win win-tilanne. Mä sain tehdä ja nauttia ja lahjan saaja nauttii siitä nyt:) Hänkin on käsillä tekijä joten varmasti arvostaa lahjaani:)

      Poista
  4. Oi kukka-asetelma olisi aivan ihana lahja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahjavinkki kun seuraavaksi lahjaa mietit. Kun ostaa yhden sellaisen tiiliskiven kokoisen märkäsienen (n. 4e) niin siitä tekee ainakin 8 asetelmaa. Eli kun sellainen on kaapissa ja tarpeen tullen leikkaa siitä sopivan palan ja vaikka kesällä luonnosta kerää kukat ja vihreät niin on helppo, halpa ja nopea tehdä ja varmasti lahjansaaja tykkää:)

      Poista
  5. Taatusti maailman mieluisin lahja - olisin ihan ympyrkäisenä onnesta, jos moisen saisin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain:) Ja sä sen tiedät senkin kukkanainen. Ja arvaa. Mä tulen kesällä Suomen Turkuun yhtiin häihin tekemään näitä eli ehkäpä kilautan sulle kun tarvin lisäkäsiä;) ps. mitenköhän sä sopeudut Suomeen kun sulla ei ole enää sitä sun omaa kukkakauppiasta ja aina maljakot täynnä kukkia !? ;)

      Poista
  6. Aivan ihanat ystävän lahjat!

    VastaaPoista
  7. Minäkin rakastan kukka-asetelmien tekoa. Pitäisi tosiaan tehdän niitä useammin. Upeita asetelmia olet tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi voi olla tuollainen juttu, että kun tämä alkuinnostus menee ohi niin unohtuu koko homma. Mutta nyt kun on tota märkäsientä tuolla kaapissa niin pitää yrittää muistaa kun juhlia tulee, että toi on kiva lahjaidea.

      Poista
  8. Kiitos, että annoit kukat lahjaksi lukijoillekin tätä kautta! Ihastelen, nautin. Päivän piristys!
    -Lukija

    VastaaPoista
  9. Ihana idea! Kukka-asetelmien tekoa en ole koskaan kokeillut, mutta olen niin samaa mieltä siitä että turhia kippoja ja kuppeja on turha antaa nurkkiin pyörimään. Tuo on aivan upea personoitu ja ajatuksella annettua lahja, pitäisiköhän sitä itsekin kokeilla kukkien sidontaa....? :)

    VastaaPoista