Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Naistenvaate ale sekä Lapsimessut

Heippa ja terkut Naantalista! Oltiin kylpemässä koko perheen voimin pari päivää.
Aivan upea reissu! Olisin voinut jäädä sinne, mutta se ei nyt käynyt, koska Kalamuija alkaa olemaan kunnossa ja työt kutsuu!

Voitte varmaan kuvitella miten ihanalta tuntuu palata töihin!? Olen viimeisen vuoden aikana ollut melkein enemmän sairauslomalla kuin töissä. Nuori ihminen! Ei kiva, ei todellakaan. Mutta nyt vihdoin olen siis palaamaan back to business :)

Huomenna kutsuille ja pe Lapsimessuille töihin. Ja ihan kohta jo sinne oikeaan sairaanhoitajan päivätyöhönkin! me&i-työstäkin on ollut pakko pitää taukoa kun tuo jalka on ollut poissa pelistä. Tosi harmi, koska ollaan elelty sitä parasta myyntiaikaa. Mutta ei se mitään. Nyt hyppään taas kelkkaan ja olen täynnä tarmoa.

Huomenna ja pe on me&i:n naistenilta. Tarkoittanee sitä, että tiedossa on kivoja alennuksia naistenvaatteista. Jos et kutsuille pääse niin irtotilauksia saa jättää:) Ja ne jotka pääsevät kutsuille.... heille on  luvassa kiva lahja:)

me&i on näkyvästi esillä myös Lapsimessuilla! Oletko tulossa? Jos niin käy moikkaamassa:) Olen me&i:n osastolla perjantaina 13-18.00.

Onko me&i sinulle tuttu? Mikä on lempivaatteesi kautta aikojen? Tai mikä on lempivaatteesi tämän kevään (10v juhlavuoden) kevätmallistosta? Kerro se inboxiin ja osallistu yhden naistenvaatteen arvontaan:) Arvonta suoritetaan sunnuntaina 13.4.2014.

Ja jos pääkaupunkiseudulla asut niin tulen mielelläni pitämään kutsut kotiisi. Jos ei enää tänä keväänä niin ensi syksynä? Miten olis?

http://www.omakotionnenpesa.blogspot.fi/

16 kommenttia:

  1. Heips / ihana superpostaus! Jonain päivänä vielä putkahdan paikan päälle, mutta nyt vaan toivottelen kovasti virtuaaliterkkuja;)

    VastaaPoista
  2. Lempivaate, tassupipo! Sehän on sanomattakin selvää ;) Ne tassupöksytki oli tosi kivat, mutta jäivät ihan liian pian pieneksi. Tassupipo elää edelleen ja voi hyvin ;) Toivottavasti joskus tulee vielä jotain kivoja koirakuoseja, niin nehän uppoa kersalliseen koirakansaan kuin veitsi sulaan voihin ;)

    VastaaPoista
  3. Ihan uusi tuttavuus minulle oli tuo me&i, vasta kun kerroit siitä blogissasi aiemmin kävin tutkimassa vaatteita. Suosikkini on poncho tunic, ehdottomasti. Mukava on myös lukea, että voit jo paljon paremmin. Täälläkin on hoidot loppusuoralla ja "palkinto" -eli lomareissu odottamassa!
    Terkuin Annika, bestofme@luukku.com

    VastaaPoista
  4. Juuri palasin meandi-kutsuilta. Neiti valitsi pinkin paidan ja turkoosivalkoruskean tunikan. Suosikkeja kautta aikojen on enkeli-puserot joita meillä on ollut kahdenlaista ja toista kahdessa koossakin kun ensimmäinen jäi pieneksi.

    VastaaPoista
  5. Maxidress with lace, nearly black. On suosikkini ehdottomasti, aivan ihana, ja vielä hieman suosikkiani pitsiäkin! sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Nuo mekot ja tunikat ovat ihania sekä paidat joissa on vesiputous kaula-aukko. Innolla odotan pääsiäisen jälkeen olevia kutsuja.:)

    VastaaPoista
  7. Suosikkini on värikäs kukkakuvioinen tunika, jonka nimeä en tiedä :)
    Muutenkin ihania vaatteita tuolla sekä lapsille että aikuisille
    -Aada-
    aho_immonen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Suosikkini naistenmallistosta on blazer. Tyylikkään, mutta niin rennon näköinen. Toivottavasti onni potkaisee!

    -Laura

    VastaaPoista
  9. Ehdottomasti boyfrien jeanssit. =)
    - ex-lohjalainen Päivi -

    VastaaPoista
  10. Paita kapeilla hihoilla mutta muuten löysä-ihku!HeidiS

    VastaaPoista
  11. Ikiaikainen suosikkini on harmaavelourinen geishakietaisutunika. Lämmin, helppo, kaunis...
    Nykyisestä mallistosta silmään jää erityisesti Magic waves polvipituinen hame.
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  12. Classy v-neck dress/ Merja H.

    VastaaPoista
  13. Arvonta suoritettu. Pyysin meidän Papua sanomaan jonkun luvun 1-12 ja hän sanoi 9 eli "ex lohjalainen Päivi" laitatko mulle yht.tietosi ja vaatekokosi :) ONNEA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! =) spostini on paivivantala@hotmail.com, jatketaan siellä =) Päivi

      Poista
  14. JEEEEE!! =) mun sähköposti on paivivantala@hotmail.com, laitatko mulle sähköpostia niin jatketaan siellä =) Päivi

    VastaaPoista
  15. Ihanan väriset nuo vaaleanpunaiset housut, onko niitä myös myynnissä?

    VastaaPoista