Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

lauantai 29. tammikuuta 2011

Sportsspektakel

Nykyään sen tajuan. Miten ihanaa on jos saa nukuttua yöllä hyvin. Viimeyönä tapahtui vihdoin se ihme ja aamulla maailma näytti ihan erilaiselta. Ja fiilistä lisäsi se, että ulkona oli aivan ihana talvipäivä. Mieletön auringonpaiste ja tiukka -15 astetta. Hyvää oloa edesauttoi se, että tiesin päivän sisältävän mukavaa ohjelmaa. Täällä Kirkenesissä nimittäin on jokavuotinen "Sportsspektakel". Tänä viikonloppuna on mm. painikisat, käsipalloa, jääkiekko maaottelut, joogakurssi ja paljon muuta.
Mieheni pelaa jääkiekkoa ja hän oli mukana pelaamassa virallinen Norjan maajoukkuepaita päällä:) Ja me olimme tietysti kannustamassa Norjaa voittoon. Kolme maata oli mukana ja Norja luonnollisesti viimeinen:) Koska nämä 2 muuta olivat Suomi ja Venäjä!
Itse osallistuin joogakurssille. En ole ikinä joogannut ja luulin, että olemme lattialla joogamattojen kanssa toinen toistaan ihmeellisimmissä asennoissa, mutta tämä olikin jotain aivan muuta. Ensin lämmittelyä, sitten tanssia ja lopuksi muutama joogaliike ja venyttelyä. Aivan ihana puolitoista tuntinen. Ohjaaja oli tullut Puolasta ja oli tosi ihana persoona. Huomenna taas!

Parin kuukauden pimeänajan jälkeen aamuinen
auringonvalo tuntui todella hyvältä:)


Aamulenkki pikkupakkasessa:)

Norja-Venäjä 0-3

Niin tästä meidän "jäähallistahan" puuttuu
katto:)

Jääkiekko ei ole täällä SE laji,
mutta jokunen norjalainen fanikin oli
eksynyt paikalle:)

Joogakurssi.. tässä vaiheessa
lavalla oli enää nämä oikeat "joogit":)
Voi kun itsekin olisi noin taipuva ja
hallitsisi oman kropan yhtä hyvin.

Kurssin "ruokatarjonta":)
Voi kun tämä kurssi kestäisi kuukauden
päivät.. alkaisi tuloksiakin näkymään!

Kurssi järjestettiin paikallisessa teatterissa.
Ihana sisustus! Ja oli tosi kiva olla parrasvaloissa
ja tanssia.. ihan kuin olisi ollut ihan oikea
tanssija, hih;)

NIIN KUIN HUOMAATTE. TÄÄLLÄ HARJOITETAAN TERVEELLISEMPÄÄ
ELÄMÄÄ JA ODOTETAAN KESKIVIIKON PUNNITUSTA INNOLLA:)

3 kommenttia:

 1. Ihana viikonloppu teillä siellä! Toivottavasti sunnuntai menee yhtä mukavissa merkeissä :) Terkkuja täältä myöskin auringonpaisteisesta etelästä!

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä ollut mahtava urheiluviikonloppu.Nyt kun oot joutunut tai päässyt joogan maailmaan, niin voin mainostaa napurikylä Nyksundin loistavaa joogatarjontaa.

  VastaaPoista
 3. Sunnutai meni yhta mukavissa merkeissa. Joogakurssilla:) Ja sitten aloitin taalla uudella tyøpaikalla ja taallahan ei yøkkø ole yksin niin kuin aikaisemmassa paikassa vaan kaverin kanssa. Ja minulla on oikein mukava tyøkaveri taalla. Paikallinen, olen saanut kuunnella juoruja ja muitakin juttuja:)
  Jooga oli ihanaa. Tai ei se tainnut perinteista joogaa olla mutta kuitenkin. Sellaista hyvanolon juttua.. tanssia, kehon hallintaa, venyttelya, nayttelemista, rentoutumista.
  Taallahan kova meno jatkuu. KOko viikon kestavalla Barents spektaakkelilla. Ke on avajaiset ja ihan Kuningatar tulee tanne:)

  VastaaPoista