Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

torstai 2. toukokuuta 2013

Juhlaa ja arkea...

Uusi työ on imaissut mukanaan. On ihanaa kun on työ johon joka aamu lähtee into piukassa. Tosin työ on imenyt myös mehut minusta... oikein mihinkään muuhun ei ole energiaa.

Uuden kodin laitto ei juurikaan inspiroi. Nurkissa olevat pahvilaatikot eivät häiritse.

Arki on niin erilaista kuin vielä muutama viikko sitten. Glotta käy päivähoidossa, itse kotiudun neljän jälkeen, illat ovat tosi lyhyitä, oikein mitään ei ehdi.

Miehen eka "poissaolojakso" on koettu. Se oli hirveetä! Töistä talla pohjassa kotiin ruokaa laittamaan ja sitten alkoikin iltahommat.

Nyt mies on kotona. Se on ihanaa:) Vähitellen muuttolaatikot tyhjenevät ja tänään luin ekaa kertaa naistenlehteä sitten Norja-aikojen. Ei ole ollut aikaa saatikka energiaa. Eilen kaaduin sänkyyn kahdeksalta ja aamulla heräsin pirteänä seiskalta... olipa ihana tunne:) Tänään ehkä jaksan jäädä vähän istumaan iltaa miehen kanssa kun lapset nukahtavat.. ehkä:)

Mutta en valita. Kaikki on jännää ja uutta. Kevät on täällä ja kesä on tulossa kovaa vauhtia. Kaikki on hyvin:)




Vappu meni ihanien ystävien kanssa.
On ollut ihana huomata, että mikään ei ole muuttunut.
Meillä on edelleen ystäviä ja he ovat ihan samoja tyyppejä kuin
silloin ennen:)





17 kommenttia:

  1. Tsemppiä :) Ihanaa et viihdyt työssäsi! Kotia ehtii laittaa pikku hiljaa, kun tulee inspis ja on voimia. Muista huilaillakin kun mahdollista, tellä on isot muutokset kovalla rytinällä takana. Pus <3 Titti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kiva viihtyä:) Juu eiköhän se sisustusinspis taas iske. Eilen lähti vanha sohva ja tota tuolia (jota säkin huutelit) tullaan hakemaan lähipäivinä. Kun tulee tilaa niin tulee varmasti taas olo, että pitää sisustaa ja laittaa:)
      Juu uusi työ ja tämä kaikki säätö yhdessä on tosiaan vienyt mehut. Eilen olin tosiaan niin fiksu, että menin ajoissa nukkumaan ja tänään oli ihan uudestisyntynyt olo:) Me tullaan la Lojoon päin. Treffit?

      Poista
  2. Innostava työ on kyllä iso asia! Tsemppiä arkeenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula:) ps. vietettiinkö siellä teillä Norjassa Vappua? Meillä oli aina tapana suomalaisten kanssa juhlia Vappua myös Norjassa. Mutta eilen oli kotoinen olo kun lippu liehui salossa ja oli lämmin:)

      Poista
    2. Olis täällä ollut sos. puolueiden järjestämä kunnan vappujuhla tuossa meidän yhdellä grendehus, mutta en vaivautunut menemään... Pitäisi joskus lähteä katsomaan millaista siellä olisi. Puhetta oli pitämässä joku Stortingetistä.

      Poista
    3. Kannattaa käydä kurkkaamassa.. jos vieraita oikein Stortingetiltä asti;)

      Poista
  3. hei kylläpä kuulostaa tutulta! Samoin minulla on ensimmäinen työviikko melkein takanapäin, ja tämä viikko tuntuu niin pitkältä!
    Tsemppiä! Kyllä tähän arkeenkin pian tottuu (ehkä...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sielläkin työn aiheuttamaa väsymystä? Voimia. Musta aika menee nopeesti, mutta on kyllä ärsyttävää kun voimia ei ole oikein mihinkään muuhun kuin työhön. No tottuminen ottaa aikansa. On tämä niin erilaista kuin mun elämä viimeiset 3v:)

      Poista
  4. Onnea uuteen elämään täällä suomessa. Kiva nähdä kuvia teidän uudesta kodista ,sun juttuja on niin kiva lukea aina.
    Käydään joskus kesällä kahvilla jos satut tulemaan tänne päin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koti ei ole julkaisukelpoinen nyt:) Meidän seinillä on rokko;) Mies peitti reiät pakkelilla, mutta koska tarttuu pensseliin.. ei tietoa! Kävin tänään vähän Finlaysonilla ja ostin pari kivaa juttua. Eli onkohan sisustusinspis hiljalleen hiipimässä tänne? Tarttis enää yhden remppamiehen, yhden siivoajan, yhden lapsen vahdin ja paljon rahaa:)

      Poista
  5. Siitä se lähtee ja kyllä se koti tulee kuntoon ajallaan. t. nimim. marttatuvalla on vieläkin muutama muuttolaatikko.. ;) Meillä oli vappujuhlat täälläkin:) Oltiin suomiporukalla Sandnesin SFO-tiloissa, askarreltiin vappuhuiskut ja nautittiin nyyttäriherkkuja. Kivaa oli, vaikkakin hiukan outoa kun teidän perhe ei ollut enää mukana. Paljon terveisiä koko perheelle! -m&co

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu katsoin fb-sivuilta kuvia ja mietin, että missä olitte kun oli niin paneelivoittoista:) Ai Sandnesin SFO:lla. Kiva kun meillä/teillä on tuo aktiivinen suomiporukka niin voi viettää vappua Norjassakin:) Onko siellä jo lumet sulaneet? Täällä oli tänään oikein lämmin päivä (niitä ei ole ollut liikaa), näin ekat valkovuokot ja pihasta nousee tulppaaneja! Tuntuu ihanalta kun 3 vuoteen ei tällaista kevättä ole ollut:) Mutta hyvää kesän odotusta sinne ja Ukissa tai muualla nähdään sitten kesällä:)

      Poista
    2. Joo, yllättävästi paneelia.. ;) Suomiporukka on kyllä kiva, seuraavaksi mennään keilaamaan:) Lumet sulaa kohisten, mutta tulppaaneja saadaan vielä odottaa. Juuri Sarin kanssa mietittiin koskahan oikein nousevat maasta. Mutta kesärenkaat juuri vaihdettiin ja ikkunoita pesin tänään eli kevätpuuhia täälläkin:) Ja ehdottomasti nähdään kesällä!! -m

      Poista
  6. Oikein imen näitä teidän paluumuuttotunnelmia, täällä samoista niin kovasti haaveillen;) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih.. tekis mieli sanoa, että älä haaveile:) Tosin sulla on kova tahti sielläkin. Mä jo melkein totuin siihen pohjoisen leppoisaan elämäntyyliin ja nyt olen ihan hengästyksissä.. no ehkä tähän tottuu vähitellen:)
      Ihana postaus sulla teidän juhlista.. kunnon bileet, juuri noin:)

      Poista
  7. Anteeksi uteluni,onko miehesi viikon töissä viikon vapaalla.Kyllä ne laatikot on joskus pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän vaihtelee. Mutta suurin piirtein noin... onneksi kesä on edessä ja kesälomat ym. pidemmät vapaat:) Mä odotan sitä päivää kun huomaan, ettei yhtään pahvilaatikkoa ole enää jaloissa...

      Poista