Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

maanantai 27. toukokuuta 2013

Huonejakoja...

Tässä talossa ei hommat tekemällä lopu. Siis tuntuu, että muutosta on jo aikaa, mutta kaikki tavarat eivät ole vieläkään paikoillaan. Ongelma on tilanpuute. Vai oisko se niin, että tavaraa on liikaa? I don't know, mutta kaaos jatkuu. Yhden paikan kun saa valmiiksi ja toista alkaa laittamaan niin se paikka nro 1 täyttyy niistä toisen paikan kamoista.. ihme palapeliä!

Meillä on jokaiselle oma makkari. Mutta alussa haaveilin, että tämä alakerran makkari olisikin työhuone ja pojat jakaisivat huoneen. Kun ei ole neliöitä niin käytetään kuutioita... ja pojat siis kerrossänkyyn. Mutta sehän oli heille vähän niin kuin olisi matkustettu takaisin taaperoaikaan. Pikkupojat nukkuvat kerrossängyissä ja isoilla on omat huoneet. No niinhän se taitaa olla. Kun herrojen iät on 11 ja 8 niin ehkä se on niin, että sitä omaa tilaa ja rauhaa pitää tarvittaessa olla.

Eilen luovuin siis toimistohaaveestani. Lundian hylly jonka olimme (tai siis en minä ollut) jo pystyttäneet osoitteeseen tori.fi ja sieltä etsimään sänkyä isommalle herralle. Nyt on Lundia uudessa kodissa ja toimistossa aika cool puoliparvi:) Ja olohuoneessa kaaos!

Kuvat ovat eiliseltä illalta. Vihdoin saimme hyllyn Glotan huoneeseen ja kirjat siis pois pahvilaatikoista. Ja huonetta jonkinmoiseen järjestykseen. Pääasiassa oleskelemme alakerrassa, jossa on olkkari ja keittiö ja kun iltasella kiipeämme yläkertaan alkaa hirmuiset leikit. Nuket ja puput saavat kyytiä.. jos minä olen ronski-äiti niin geeni näyttää periytyneen:)

Yksivuotiaan käsitys nukkekodista:)

On ollut ilo saada sisustaa huonetta prinsessalle...
projekti jatkuu:)

Ovatko kaikki tytöt hoivaajia?
Meillä ainakin... paljon enemmän kuin pojat aikoinaan.

Hommaa riittää pikkuäidillä <3

Ja pari kuvaa pihalta...
vihdoin minulla on oma pieni omenapuu:)

ja pieni piha jota pöyhiä:)

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo nukke, kun on mennyt kotiisa...:)
  Niin suloinen pikkuäiti♥

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa Glodiksen hiukset kasvaneet! Ja ihanalta näyttää huone. Meillä nukkekodissa asuu isoja pehmoeläimiä:D -m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko? No on niitä kasvatettukin jo 1,5v:) Ai teillä asuu pehmot nukkekodissa <3

   Poista
 3. Kuulostaa niin tutulta... Ja meillä sitä on jatkunut jo himpun verran pidempään ;) Kai se tästä joskus asettuu, tai sitten asiaan kuuluu jatkuva veivaaminen :)

  Meillä ei tytöllä ole koskaan ollut oikein minkäänlaista hoivaviettiä. Pikkuveli on sitten hoitanut nekin nuket ja nallet. Tai no, pikkuveljeä sisko kyllä paijaa ja huolehtii että kaikki on hyvin, silittää jos itkettää, mutta ei siis mitään nukkeleikkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tää jatkuva veivaaminen on tullut osaksi meidän arkea:) se on kun tilaa on rajallisesti ja tavaraa paljon! Ei meillä ainakaan muuton purkaminen ole koskaan kestänyt näin kauaa... mutta kun säilytystilaa ei ole ja entiset kalusteet väärän kokoisia jne tänne uuteen kotiin niin yhtälö on mahdoton!
   Ai teillä on poika ollut se hoivaaja:)

   Poista
 4. Ihana pikku-äippä teillä.Tilaa on aina liian vähän.Anteeksi uteliaisuuteni,paljonko teillä on neliöitä nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glotta on ihana pikkuäippä:) Meillä on nyt 95 neliötä kahdessa tasossa... ja siis 5h+keittiö eli voitte varmaan vain kuvitella minkälaisia koppeja nämä huoneet ovat!

   Poista