Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Svart og hvit Kjøkken

Eilen uuden String-hyllyn innoittamana siivosin koko keittiön.
Saareke laitettiin aikoinaan, jotta saadaan enemmän laskutilaa. No siitä on kyllä tullut tavaroiden säilytys paikka:) Aina täynnä mitä ihmeellisimpiä juttuja. Niin kuin kai lapsiperheissä usein on.

Aamulla oli ihana mennä aamupalalle kun kaikki oli tip top:) Voi kun keittiö olisi aina näin siisti.
Parasta on hitaat aamut. Kun voi kahvin kanssa kaivaa vanhan sisustuslehden esille ja lukea sitä hetken:)

Ha en fin dag!

8 kommenttia:

 1. Minäkin rakastan hiljaisia aamuja ja siistiä keittiötä.Joskus viikonloppuisin herään aikaisin ja saan olla hetken aivan rauhassa. Juon kupin teetä ja luen lehteä.Sitten lähden lenkille ja kun tulen takaisin perhe vasta heräilee. No, viikolla ei tälläiseen luksukseen ole aikaa.
  Ihan siisti ja kaunis keittiö sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi hiljaiset hetket ovat parhaita. Niita on vain aika harvoin perheellisella ihmisellä:) Kuulostaa hyvältä noi sun viikonloppuaamut. Mäkin viime la heräsin ajoissa. Ja kun avasin verhot olikin ihana sää. Ei kun sauvat mukaan ja yksin tuonne suolle:) Kyllä oli energinen olo koko päivän. Ja maistui aamupala hyvälle lenkin jälkeen. Eikä miehen ja lastenkaan naamat ärsyttäneet yhtään;)

   Poista
 2. No juku, ihana string! Ja tosi kvia teijän keittiö muutenkin! :) Sans muuta, ollapa siisti keittiö aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin:) Monen vuoden (tai siis ajan) unelma toteutui. Ja on hintansa väärti. Paketti painoi ihan älyttömästi. Hyllyt siis täyttä puuta ja oli helppo asentaa ja saada hyllylevyt paikoilleen.. olin katsovinani;)
   Ollapa siisti keittiö aina ;)

   Poista
 3. Voih, mä olen niin kateellinen toisten ihanista kodeista. Tämänhetkisessä "opiskelijakämpässä" kun ei sisustusinto pääse valloilleen, ja se Tromssan kotikin vaatisi aika isoa remonttia.. Nauti siis hyvä ihminen, nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nautin. Toiv. itsekin saat pian oikean kodin jossa saat alkaa laittamaan paikkoja kuntoon:) Sitten se vasta ihanalta tuntuu. Nyt vaan etsit ideoita ja haaveilet:) Ja kannattaa väliaikaiseenkin vähän panostaa niin viihtyy sitten paremmin:)

   Poista
 4. Hieno keittiö!
  Musta- valkoinen on aina in.
  Itselläni hyvin samantapainen keittiö :)
  Musta valkoinen ja saareke kans noin.
  Sisustukseen ei voi kyllästyä, eikä se ole koskaan valmis, kun kokoajan keksii uutta :)
  T: Suvi suomesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Keittiö oli tuollainen. Ainoastaan uusi jääkaappi hankittiin kun täällähän noi kodinkoneet ei kuulu kauppaan kun talon ostaa. Meillä oli erikoista se, että muut laitteet oli integroituja eli kuuluivat kauppaan (liesi, astianpesukone ja mikro). Sitten ostettiin tuo saareke kun Ikeassa sattui vielä olemaan tuota samaa kaapinovea. Kiva tuli. Aluksi en tykännyt. En ole mikään musta-valkofani, mutta tuon jääkaapin ja saarekkeen avulla siitä tuli ihan ok:)
   Juu sisustaminen on viheliästä hommaa.. koskaan ei ole valmista. Ja jos on niin maku muuttuu ja kaikki alkaa alusta:) Mutta siksi se onkin niin kivaa:)

   Poista