Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 6. toukokuuta 2011

Vaihtelevaa...

Eilen oli aivan mieletön ilma. Pilvetön taivas ja melkein 10 astetta lämmintä. Ja mikä ihmeellistä, sitä kesti koko päivän. Istuskelin terassilla ja nautin. Ei edes tuullut.

Mutta olen amatööri edelleen. Ajattelin, että pitäisi ottaa kuvia kun on niin kaunista.. no huomenna sitten. Ei näin! Täällä ei voi ajatella noin. Joku paikallinen on sanonutkin, että pakastimessa kannattaa aina pitää grillaustarvikkeita tällaisten päivien varalta. Sillä silloin kun täällä sattuu olemaan sellainen ilma, että ulkona grillaaminen on mahdollista niin se hetki kannattaa käyttää hyväksi. Silloin ei aleta tekemään ostoslistaa ja lähdetä kauppaan vaan laitetaan grilliin tulet ja grillataan. Ennen kun tulee rakeita:)

Ja niinhän siinä taas kävi, että tänään kun ajelin pyörällä töihin sain räntää niskaan. Ihan kamala ilma koko päivän! Ja pahinta tässä on aina se, että Facebookissa kaverit hehkuttaa kuinka ihana ilma ulkona on (siis etelä-Suomessa) ja täällä tulee aina silloin räntää. Kuten tänään. Itse en tajunnut edes hehkutella ilmaa eilen fb:ssa ja nyt se on liian myöhäistä:)

Mutta lapset ovat ihania. He eivät välitä ilmoista. Joka aamu he lähtevät potkulaudoillaan kouluun satoi tai paistoi. Kadehdin  tuota asennetta. Vai mitä se nyt on.. kun he eivät edes huomaa, että taivaalta tulee pikku-ukkoja!


ps. tosiaan tänään olin päivävuorossa varmasti ekaa kertaa vuoteen. Olipa raskasta! Piti nukkua 1,5h päiväunet ja syödä kilo nakkikastiketta ja muusia enkä vieläkään ole palautunut:)

5 kommenttia:

  1. Täällä on ilman kanssa ihan samanlaista :) Toi grillitarvikkeet pakkaseen on kyllä tosi hyvä vinkki! Ainoo, että eka pitäis se grilli hommata. Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Vain nopeat grillaavat sen olen oppinut ja huomenna on ehkä myöhäistä. Torstai oli täällä todella upea ja linnottauduin heti terassille.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kun aurinko alkanut lämmittää täälläkin.
    Vaikka itse en kerinnyt nauttiin kun nukuin mutta jos tänään jaksais olla hereillä ja nauttia :)
    Toivottavasti olette päässeet grillaan tänään kun ilma näyttää lupaavalta :)

    t.Leena

    VastaaPoista
  4. Täällä etelässä voi onneksi luottaa (?) siihen, että kesä on kesä. Grilli pitäis vaan vielä hankkia, tai oikeastaan ensin saada mies innostumaan ajatuksesta...

    VastaaPoista