Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 10. toukokuuta 2011

Asuntonäytöillä

Tämän kevään harrastus on ollut asuntonäytöillä juokseminen. Vuokramarkkinoilla ei ole mitään tarjolla. Mutta myynnissä on nyt taas muutamia mielenkiintoisia kohteita. Kyllä kai me koti löydetään ennen kesäkuun loppua, ettei tarvitse kadulle muuttaa:)

Välillä on kyllä naurussa pitelemistä. Tänäänkin kävimme katsomassa yhtä paritalon puolikasta ja voi että! Esitietojen mukaan asunnossa piti olla n. 150 neliötä. En tiedä miten ne oli saatu kasaan.. omasta mielestäni asunnossa oli max. 90 neliötä ja kellaritilat päälle. Minusta pitäisi lailla kieltää se, että vaatehuoneen kokoisia huoneita saa kutsua makuuhuoneiksi:) Ihmeellisiä virityksiä on tullut vastaan.

Tänään löytyi kiva talo ihan tästä läheltä. En innostunut siitä yhtään kun se tuli nettiin, koska kuvien perusteella asunto ei ollut ihmeellinen ja hinta siihen nähden tosi korkea. Kävimme katsomassa taloa ulkoa päin ja viimeinenkin mielenkiinto hiipui. Mutta tänään talossa oli eka näyttö ja mieheni sai minut harhautettua sinne. Ja se olikin kiva ja mikä ihmeellistä.. se oli rakennettu hyvin. Mitä minä nyt rakentamisesta ymmärrän. Mutta talo oli siis tosi siisti, toimiva ja melko uusi. Ainut miinus oli, ettei siinä ollut saunaa.

En tiedä onko valokuvaaminen näytöillä sallittua joten harrastin "taskukuvaamista". Tosi ovela:) Tässä pari kuvaa talosta. Enempää en uskaltanut riskeerata. Välittäjä oli sellainen 2 metrinen hujoppi enkä halua hänen kanssaa tukkanuottasille:)


6 kommenttia:

  1. Noiden kuvien perusteella ei näytä ollenkaan hassummalta.
    Olen kuullut muiltakin suomalaisilta, että edes sopivan ostettavan talon löytyminen on aika kiven alla.
    Kuinka kovia saunojia te olette?

    VastaaPoista
  2. Jos talo on hyvin rakennettu, sitä varmasti kannattaa harkita. Tämän maan rakennustyön laadun tuntien ;D

    VastaaPoista
  3. Oi, lähteekö tarjous eteenpäin? :) Onko siellä muuten monissa taloissa sauna? Täällä en ole nähnyt missään. Olen kyllä kovasti miettinyt miten meidän pikku-kämppään saisi saunan mahdutettua...

    VastaaPoista
  4. Mutta siellähän on sitten hyvän asunnon löydettyään aina mahdollista laittaa asunto vuokralle jos niikseen tulee. Hyvä sijoitus =)

    Tuo näyttää ihan kivalle!!

    Tsemppiä!!

    VastaaPoista
  5. Sirkku: Kylla. Sopivan talon løytaminen on ollut tosi vaikeeta. Tarjontaa ei ole ihan hirveesti ja yli puolet tarjonnasta on ihan roskaa. Huonokuntoista ja kallista. Tai sijainniltaan ihan vaarassa paikassa. On ollut pakko laskea rimaa.... Olemme kovia saunojia. Mutta tuolla oli sentaan poreamme johon voi vajota jos oikein paleltaa.
    Heli: Juuri næin. Taman talon omistaja on ammatiltaan talojen rakentaja ja rakentanut taman talon itselleen ja asunut siina perheineen 4v. Nyt ovat rakentaneet uuden talon ja muuttavat siihen. Pisti ihan silmaan tuo hyva laatu:) Toiv. ei vaan silmanlumetta:)
    Satu: Luulen ettæ lahtee:) Tanaan mennaan katsomaan taas muutamaan taloa. Taalla aika monessa talossa on sauna. Mutta eivathan nama hullut norjalaiset kayta niita!!
    Tupu: Kiitos. Sita tarvitaan:)
    Anonyymi: Totta:) Katsotaan nyt kun se koti edes løytyis:)

    VastaaPoista