Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 26. lokakuuta 2010

Kalenteri: Tyhjä:)

Tänään on ollut ihana päivä. Menee aina pari päivää kun lopettaa valvomisen, että pääsee takaisin elävien kirjoihin. Mutta tänään se taas tapahtui. Ja mikä parasta: kalenterissa ei mitään! Tällaista tapahtui harvoin "entisessä elämässäni" ja osaan todella nauttia näistä päivistä.

Pojille aamupala ja koulumatkalle saatto, zumbaa Youtuben ohjauksella, rauhallinen aamupala, kunnon lenkki auringon paisteessa, lounas ja päiväkahvi yksin, ihana paketti ystävältä, päiväunet, kiva puhelu äidille Suomeen ja hyvätuuliset lapset:) Siitä on kympin päivä tehty!











10 kommenttia:

  1. Voi kun teillä näyttää ihanalta, tännekin tulee ehkä huomenna lunta! Ostin muuten eilen ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen kalenterin. Hui. No, mutta onhan sitä kiva täytellä... :)

    VastaaPoista
  2. sinähän kirjoittelet lupsakkaasti, tulenpa kurkkimaan toistekkin:)
    potkupuvusta vielä; minun pukemani malli on ollut jämptiä froteeta (kulahtaneen siniset), pitkä vetskari takana ja pitkät hihat (ehdottomat). Sukkaosa olisi myös ollut hyvä, monesti niihin piti kötystellä sukkia hoitajan teipillä kiinni, kun keksivät nyprätä vaippaa lahkeen kautta. Varsinkin miehet olivat kovia askartelemaan (niinpä), hetkessä oli kamari täynnä lumisadetta kun selkäsi käänsit. Potkupuku oli monille vain pieni hidaste. Mutta harkiten niitä silti käytettiin, osattiin laittaa asia omalle kohalle.

    VastaaPoista
  3. Tänään oli tosi kaunis ilma. Pieni pakkanen ja aurinkoa:) Mutta ei ne teidänkään maisemat huonoja ole;) Mä käytän nykyään puhelimen kalenteria. Mutta viimeviikolla kävin tossa yhdessä sisustuskaupassa ja ostin sieltä ihanan Blafre:n seinäkalenterin. Sellaisen perhekalenterin jossa on jokaiselle oma sarake:) Siihen voi laittaa lasten harrastukset, omat työvuorot jne. Ja se on tosi söpö niin kuin noi niiden tuotteet tuppaa olemaan:)Oletkos Norjassa vai maailmalla?

    VastaaPoista
  4. Näyttää päiväsi myös sään puolesta olleen ihan täyskymppi. Kunnon kevättalvisää. Täällä sataa räntää ja matalapaineet riepottelevat meitä.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: taidettiin kirjoitella samaan aikaan:)Tiedän ton "lumisateen"!!!
    Aikas kerkeäväisiä potilaita teillä ollut. Mä en usko, että läheskään kaikki meidän potilaat olisivat noin kovia askartelemaan, mutta ehkä parempi näin kuin se, että kaikki huoneet olisivat "lumessa" ja vielä pahempaa vanhusten suupielet "suklaassa"! Ai kamala. Eli potkupuvut rulaa! Kiva kun jaksoit lukea ja tervetuloa taas. Siperia-blogin kauttako tänne eksyit.. hän oli näköjään tehnyt Fårikålia ja maininnut blogini siellä. Se on kiva blogi!

    VastaaPoista
  6. Kyllä Avletto! Kevätaurinkopa tosiaan.. kaamosta odotellessa:) Toi eka kuva on otettu aamupalapöydästä eli heti aamusta näki, että edessä on hyvä päivä. Sää suosi ja muutenkin tämän tädin matalapaineet olivat kohdillaan:)

    VastaaPoista
  7. Ihana päivä sulla. Toivottavasti tänäänkin taas! Mulla on joku matalapainekausi nyt meneillään, en saa oikein kiinni mistään. Postauksiakaan jaksanu tehdä mistään aiheesta nyt, välillä sit taas on ruuhkaa.

    Kivaa keskiviikkoa! Mä kunnioitan muuten teitä hoitoalalla olevia, itse kun en oo ikinä ollut suuntautunut sinne. Pikkasen kylmii lukea noita lumisade-suklaa-yms-juttuja, huhhuh ;)

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia, ihan tuli haikumieli!! Täällä sataa vettä ihan urakalla ja on niiiiin harmaata ettei taivasta asfaltista erota. Odotan jo niin kovasti joulua kun edellinen "skipattiin" Aasiassa, jouluaattokin meni Krabilla neljänkymmenen asteen helteessä. Nyt en vaihtaisi joulua mistään hinnasta pois, lisää tunnelmakuvia:)

    VastaaPoista
  9. Voi toivottavasti Teija matalapaine menee nopeasti pois! Joo olen käynyt kurkkimassa blogissasi ja odottelen uutta postausta:) Mutta ei paineita. Kirjoittele kun jaksat.
    Täällä on tänäänkin ollut aivan ihana ilma. -4 astetta ja aurinko. Kävin Näätämössä ruokakaupassa (50km suuntaan) ja oli kyllä upeat maisemat ja tuli jotenkin keväinen olo. No kaamosta odotellessa..
    Naatuska: Mä en ole koskaan käynyt Aasiassa, mutta haaveissa on kyllä. Mä voisin hyvin skipata joulun (olen töissä) ja lähteä Krabille:)

    VastaaPoista
  10. Lumisadetta ja suklaata... yöks... Kerran opiskelijana harjoittelussa vanhainkodilla aiheutin yökölle "pienen" iltapuhteen, kun syötin mummelin, joka oli jo saanut hetkeä aiemmin ruokansa - sitä ei tiennyt jakaja enkä minä. Minuahan opiskelijaa siitä oli helppo syyttää, mutta silloin(kin) osasin avata suuni...

    Upeita kuvia taas!

    VastaaPoista