Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Sillisalaatti












 
Hyvää sunnuntaihuomenta!
Täällä on munat ja pekonit syöty ja kukkakedollakin käyty.

Keskimmäisellä oli kaveri yökylässä. Meillä on vintti jossa voi kesällä nukkua.
Siellä onkin tämän tienoon joka toinen poika tänäkesänä viettänyt yönsä:) On ihanaa kun on tilaa ja lapset tuovat mielellään kavereita kylään. Huonoa tuossa vintissä on se, että sinne on helppo hillota kaikenmaailman tavaraa. Viime viikonloppuna oltiin kirpparilla myymässä... ja nyt on haaste, ettei aleta täyttää sitä vinttiä uudelleen.

Haltialasta mun piti kirjoittaa. Siis siitä Hkin kaupungin maatilasta, joka sijaitsee ihan tossa meidän lähdellä. Me ollaan käyty lasten kanssa siellä paljon. Ja Ingrid nimittääkin sitä "meidän Haltialaksi":) Käydään katsomassa/syöttämässä eläimiä, leikkimässä leikkipuistossa, keräämässä herneitä ja kukkia ja joskus ihan aikuisten kesken hampparilla ja huurteisella. Ihana paikka <3
Tänään kävin poimimassa kukkia sieltä.

Valmistelen täällä kutsuja. Pidän elämäni ekat House of Lola - vaatekutsut. Lapset ovat kasvaneet ulos me&i:sta... ja mä vähän kyllästynyt. Kyllähän niitä tulikin käytettyä ja myytyä aika monta vuotta. Mutta Lolalla on ihania naistenvaatteita. Olin kutsuilla ja hurahdin ja nyt ajattelin tarjota ystävillenikin mahdollisuuden nähdä nämä vaatteet livenä. Onko merkki teille tuttu?

Yllä muutamia kuvia menneeltä viikolta. Mies on taas työreissussa ja yh:na arkea pyöritän. Töitä, päiväkotia, treeneihin kuskaamista jne. You name it :)

Olenhan kertonut, että teen vain 50% työaikaa sairaanhoitajana. Tälläkin viikolla olin töissä vain ma ja to. Mutta en mä laakereilla lepää vapaapäivinäkään. Seuraavassa postauksessa voisin kertoa mun kakkostyöstä, joka tuli elämääni ihan vahingossa ja on ihanaa! Niin kivaa, että vapaapäivät vaan hurahtavat ohi. Mutta siitä siis lisää seuraavalla kerralla.

Nyt pitää laittaa pullataikina kohoamaan ja imuri heilumaan. Naiset tulevat viideltä:)

6 kommenttia:

  1. Ei ole tuttu merkki mulle tuo. Otahan kutsuilta kuvia! Mikä mikä kakkostyö? Kerro lisää!
    Minä hain juuri eilen Pompin kutsuilta tilaamani vaatteet. Oikein törsäsin ja tilasin kahdelle neidille asut... Ihania kyllä. Mitäs sinä tykkäät Pomp de Luxista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin odottelen pakettia:) olin viime su kutsuilla. Ingrille tilasin neuletakin ja sellasien collegemekon. Inkku on vähän herkkähipiäinen. Vaatteen pitää tuntua hyvältä iholla... haastavaa. Ja tähän asti noin pompin vaatteet ei oo ollut suosikkeja. Vaikka äidin silmää miellyttävätkin.

      Poista
  2. En ole minäkään tuosta meerkistä kuullut. Nyt heräsi mielenkiinto...mikähän täyttää vapaapäiväsi..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihania vaatteita:) ja kivat kutsut oli. Postaan 2.työstäni kunhan ehdin. Ykkös työ ja yh-arki vie alkuviikon.

      Poista
  3. Kuulostaa mukavalta kakkostyöltä! Hyvää alkusyksyä sinne Norjaan!

    VastaaPoista