Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Viikonloppu - pikkuloma

Kun on uudessa työpaikassa niin lomia ei luonnollisesti ole.
Muu perhe lomailee ja viikonloppuisin yritetään aina tehdä jotain kivaa...
Jotta minullakin olisi "pikkulomaa":)
Eilinen päivä meni Porvoon saaristossa ihanien ystävien kanssa ja miehen fammun mökillä Loviisassa.Kyllä merellä on mukavaa:)
Voi kun olisi oma vene jolla reissata.
Mutta kiva, että lähipiiristä löytyy niin pääse itsekin 
kyytiin silloin tällöin.

Mitäs muut ovat puuhailleet viikonloppuna?

7 kommenttia:

 1. Meilläkin harrastellaan minilomia :) Viime kesänäkin taidettiin tehdä jotain 5 lomamatkaa, joista yksi oli "oikea" loma Etelä-Suomeen ja loput olivat viikonloppulomia lähiympäristössä :)

  Viikonloppuun (ja vähän viikollakin) tänne kuuluu hillastusta! Marjoja on nyt suot pullollaan, monen huonon vuoden jälkeen on nyt hyvä hillavuosi, niin on pakko romuta suolla koko ajan, vaikka pakastin on jo nyt täynnä eivätkä mustikat ole vielä edes kypsyneet! :) Että semmosta marjastuspainotteinen viikonloppu täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä mini lomat ovat ihania. Ei tarvi pakata ihan niin paljon kuin yön yli reissuun ja kuitenkin tuntuu, että jossain on ollut:)
   Oi hillastusta. FB:sta olen kadena katsonut kun pohjoisen ystävät levittelevät kuvia siitä ekasta marjasta:) Nyt voisin olla kyllä siellä. Se on ihana marja. Meni aikaa tottua siihen. Ne kivet ärsytti. Mutta kyllä Multebaerkrem eli kermavaahto jossa lakkaa on hyvää:)

   Poista
  2. Tiiäkkö mikä on hillan kanssa aivan parasta! Jos on leipäjuuston ystävä... Lämmäyttää leipäjuustoa (kuutioina) vähän ja siihen kaveriksi hilloja ja vanilijakastiketta tai kermavaahtoa (vaniljajäätelökin ihan ok :) Meillä sitä syö jopa lapsi! Mutta ei sentään mies ;) Nam nam. Mihinkään leivonnaisiin se ei mielestäni oikein sovi. Testasin hilla-valkosuklaa piirakkaa, joka ainesten perusteella ei olisi voinut mennä pieleen, mutta en vaan oikein silti tykänny siitä. Hillat hilloina ;)

   Poista