Meidän piti Glotan kanssa lähteä naistenpäiväkahveille muiden "ihanien somalaisten muijien" kanssa, mutta yöllä oli ilmassa merkkejä, että tänään ei kannata lähteä mihinkään. Rikkonainen yö johtuen siitä, että Glotta on tod.näk tulossa kipeäksi :/
No tämä oli vain ajan kysymys. Viime viikonloppuna matkaseuralaisemme olivat vähän kipeinä ja viikolla Glotta sai rokotteen josta saattaa tulla pientä lämpöä jne. Toivotaan, ettei mitään kamalaa tautia ole tulossa.
Reippaana tuo tuossa leikkii, nokka vähän tukossa. Juhlitaan naistenpäivää sitten illalla:)
Eilen illalla tein taas uusinta herkkuani.
Minulla on aina päällä joku tällainen älli...
keksin jonkun herkun ja sitten sitä pitää saada vähän väliä
kunnes kyllästyn:)
Eli suomalaisia ruissipsejä kylmäsavulohitäytteellä.
Olen tehnyt tätä raskankermaan, smetanaan ja rømmeen ja
aina toimii. Eli sekoitetaan purkki jotain edellä mainituista+
kylmäsavulohta, sipulia, tilliä, herkkukurkkua ja sen lientä,
suolaa ja pippuria.
More to Love blogin tytöt olivat kiteyttäneet hyvin millaista on olla nainen
tänäpäivänä:
Naiseuteen liitetään yhä tänäkin päivänä kohtuuton määrä erilaisia odotuksia ja toiveita. Naisena täytyisi olla sekä kuuliainen että kiltti, ei kuitenkaan liian alistuva tai takertuva. Tuntea oma arvonsa ja tuoda julki oma mielipiteensä, lipsahtamatta kuitenkaan rasittavaksi päällepäsmäriksi. Erottua sopivissa määrin joukosta, muttei ärsyttää liikaa. Naisena sinun tulisi automaattisesti haluta perustaa jossain vaiheessa perhe, mutta myös rakentaa ja kehittää omaa uraa ja olla itsenäinen. Osata automaattisesti vieläpä samassa naiseuden paketissa kaikki toimivan arjen peruspilarit, kokata ja kuurata, hoivata ja huolehtia. Naiseus tuntuu toisinaan olevan yhtä tasapainoilua naiseuden nuoralla.
Jos ei ole helppoa olla mies nykypäivänä niin ei meillä naisillakaan helppoa ole;)
Minä teen lähes samalla reseptillä tuota samaa herkkua mm. uuniperunoille täytteeksi ja voileipäkakun väliin - nyt sain sulta uuden vinkin, mihin sitä voi käyttää :) Taidan siis lisätä kauppalappuun ruissipsit, muut tarvikkeet onkin jo jääkaapissa...
VastaaPoistaMukavaa naistenpäivää sinullekin :))
Hyvää naistenpäivää myös sinne:)
PoistaAi voileipäkakun väliin.. pitäiskö tehdä elämäni ensimmäinen voileipäkakku? :)
Eilen kun sipsi loppu kesken niin me paahdettiin ruispaloja ja leikattiin pituus suunnassa kolmeen osaan. Niistä tuli sellaisia tikkuja joita oli hyvä dipata tossa purkissa:) Eikä ole ehkä niin rasvainen vaihtoehto ja ihan yhtä hyvä:)
Hyvää naistenpäivää sinulle ja sille pienemmälle naiselle :).
VastaaPoistaMulla on vähän sama vika - kun kekkaan jonkun hyvän reseptin, niin teen sitä sitten niin usein ja niin paljon, että en sitten enää ikinä:)
Olen kerran tehnyt voileipäkakun. Kannattaa kokeilla, koska se on niin hyvää ja toisaalta ei kannata kokeilla, koska se on niin hyvää :)
Enpä taida uskaltaa tehdä sitä ekaa voileipäkakkua:) Ettei addiktio iske:)
PoistaTänään taisin kehittää itselleni uuden paheen. Keitin parsaa, kietaisin sen ilmakuivattuun kinkkuun ja paistoin pannulla. Hollandaisekastikkeen kanssa aika hyvää;)
Hyvää Naistenpäivää siine teidän naiselle.Niin äiti tietää ja osaa kaiken.
VastaaPoistaSamoin sinne:) Meillä äiti ei tiedä kaikkea, mutta siltä kysytään silti... aina:)
Poistakyllä se tietää...
PoistaHyvää naistenpäivää!
VastaaPoistaTeen muuten samalla reseptillä lohimössöä, syön sitä coctailpiirakoiden kanssa.
Ps. Kiva blogi sinulla!
Mun reseptissä on lohta, ranskankermaa, tilliä ja sitruunamehua!
PoistaKiitti vinkistä:) Coctailpiirakat tulee kyllä syödä munavoin kanssa;) Ei vaan. Pitää kokeilla:)
Poista