Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Toimistopäivä

Terkut Suomesta:) Täällä ollaan oltu jo lähemmäs kuukauden päivät. Tosi lomalla... en ole ottanut yhtään kuvaa kamerallani (jos tähän postukseen saan kuvia liitettyä niin ne ovat kännykällä otettuja). Koneellekaan en ole oikein ehtinyt eli siksi tämä blogihiljaisuus.

Lomalla siis edelleen, mutta oli pakko tulla koneella käymään. Pitää ns. toimistopäivä:) Maksella laskuja jne.

Pari ekaa viikkoa olin täällä yksin vauvan kanssa. Sisustin kesäkotia, juhlin kummityttöni ripille pääsyä jne. Sitten tulivat miesväki. Aika menee nopeasti. Tässä lähimaastossa olemme retkeilleet, mutta kaikki ne 100 retkikohdetta (Turut ja torit) on käymättä.. pitää varmaan aktivoitua. Ei tämäkään loma loputtomiin kestä. Elokuun alussa paluu pohjoiseen:)

Kokeillaan saako kuvia liitettyä.. jos en niin aurikoista kesänjatkoa kaikille. Ja palaillaan;)Ilmat ovat olleet vaihtelevat.. jotkut sanovat, että jopa huonot. Me nautimme. Lämmin:) Ja jos vielä kuumempi olisi niin meidän olot tässä 35neliön kaupunkikesäkodissa alkaisivat olla aikas kuumat:)


4 kommenttia:

 1. Nautinnollista Suomi-kodin lomaa!
  Uskoisin, että ristiriitainen olo voi olla pitkän loman jälkeen, kun teilläkin on paljon ihanaa olemista ja muistoja ja läheisiä Suomessa, mutta "oikea" koti on tällä hetkellä Norjassa. Eli jonkun aikaa arpoo, onko mansikka vai mustikka parempi. (Ja kumpi maa tällä hetkellä se maukkaampi mansikka onkaan.)

  Ihan lomalaisten leppoisia ilmeitä on kuvissa.

  VastaaPoista
 2. Ihanan nakosta teidan retrokodissa :) Oli mukava kuulla kuulumisia ja nauttikaahan loppu lomasta!

  VastaaPoista
 3. Hih, kiva postaus! Kaupunkikesäkoti :) Oikein kivaa loman jatkoa teille. Blogihiljaisuutta täälläkin, mutta taitaa koko blogistania olla aika hiljainen just nyt. Syksyllä kerkii sit taas :)

  VastaaPoista