Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Sadepäivän ilo

Viikonloppu on ollut hiljaista blogirintamalla. Ei ole ollut mitään kirjoitettavaa...
Harvoin näin, mutta joskus sentään:) Mies on ollut koko viikonlopun töissä (aamusta iltaan ja illasta aamuun), välillä sentään käynyt kotona nukkumassa. Ulkona sataa vettä ja kun mies on töissä niin meillä ei ole autoa käytössä. Joten olemme olleet viikonlopun ihan rauhassa täällä kotona.
Torstaina olen lähdössä vauvan kanssa Suomeen. Tuntuu, että jätän tämän "hukkuvan laivan" ihan väärään aikaan. Miehellä on tosi paljon töitä (ennen 3 kuukauden kesä-ja isyyslomaa), koulut ja harrastukset ovat jäämässä kesälomille joten päättäjäisiä, opettajien tapaamisia ja muita kissanristiäisiä olisi joka illalle. Ennen torstaita saamme tod.näk vielä yövieraita, pitäisi järjestää Oskarin 10v synttärit, pakata ja miettiä mitä kaikkea tarvitsemme lomalle mukaan (siis seuraavaksi 2 kuukaudeksi) jne, jne. Hirveesti juttuja on mielessä, mutta oikein mitään en ole saanut tehtyä. Plaah..

Puhuin eilen hyvän ystäväni kanssa. Yritimme sopia koska tapaamme. "Niin sehän on juhannusviikko", sanoi hän.. HÄH? Siis onko ihan kohta juhannus? Ei voi olla. Eihän kesä ole alkanutkaan vielä ja "midsommer" on ovella. En tajua!

Tämän viikonlopun pelastus on ollut se viimeviikkoinen
Vesisaaren reissu. Siellä oli ihana kirjasto ja toin kotiin ison
kassillisen lukemista:)


Glotta on selkeesti lähdössä kesälomille.
Hän täällä ryömii ympäri taloa uimabrillit kainalossa:)6 kommenttia:

 1. Onpas ihanasti alkanut tulla siskolle samaa näköä velipoikien kanssa!

  Suomessa näyttää olevan oikein perinteinen alkukesä: kylmä kuin mikä. Vanhan tavan mukaan pakkaan talvitamineet kesäsäilöön vasta juhannuksen jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Just luin tuoretta Iltalehtea ja siina luvattiin lamminta etela-Suomeen loppuviikosta:) just sopivasti.. taalta tullaan Suomen kesa:)
  ps. Joo Glotta on kuin isoveljet aikoinaan.. olen miettinyt etta onko han tyttø viim. 6kk:) Mutta eilen hanella oli tunika jossa oli kukka..han katseli sita tosi kiinnostuneena ja piti helmasta kiinni niin kuin VAIN tytøt osaa;) Eli 1. prinsessapiirre havaittu:)

  VastaaPoista
 3. Hei minäkin lähden torstaina poikien kanssa Suomeen! Mutta taitaa olla eri reitit meillä kuitenkin? Lennämme Oslosta Helsinkiin heti aamusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On eri reitit:) Me Ivalosta Hesaan illalla:) Hyvaa kesalomaa!!!

   Poista
  2. Teillä on siis ihan vaan kotimaanlento :) Hyvää lomaa sinnekin!

   Poista
 4. Hyvää matkaa Suomeen ja tervetuloa käymään sitten meilläkin! Me jo tyttöjen kanssa hilattiin itsemme Ukiin viime viikonloppuna. Viikon päästä haetaan sitten vielä muuttokuorma ja siivotaan vanha koti. -m

  VastaaPoista