Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 20. joulukuuta 2011

Nurkat puhtaiksi

En ole tainnut täällä blogissa koskaan julkaista kuvia poikien huoneista. Ja syy siihen taitaa olla se, etteivät ne koskaan ole mielestäni edustuskelpoisia:) Legoilla vuorattu lattia ja isot vaatekasat eivät houkuttele kuvaamaan. Tänään kuitenkin Oskari ja iskä laittoivat Oskarin huoneen joulukuntoon. Pitäähän tavarat laittaa paikoilleen, että joulupukin tuomat lelut mahtuvat sekaan;)

Muutama viikko sitten erään ystäväni facebook seinällä oli seuraavanlainen päivitys:
"Heräsin puhelimen pärinään (siltä se kyllä kuullosti) kl 4.50.. "äiti voikshä thulla hakeen?" Noh lievän ärtymyksen kourissa sitten lähdin hakureissulle, manaten samalla kun EN koskaan voi laittaa puhelinta äänettömällä. Lapsonen pääsi kyytiin lievästi sillanalusasukilta tuoksuen, hyväntuulisena, hilpeänä ja ehjänä. Kaverikin sai vielä kyydin kotiin. Ja mäkkärin kautta tietenkin mentiin...tuleehan..."
Siis tämä "lapsonen" on jo täysi-ikäinen, mutta lukiessani tätä päivitystä tokaisin miehelleni pari päivää vanha "Glotta" sylissäni, että onneksi meidän vauva on vasta ihan pieni enkä tule pitkään aikaan saamaan tällaisia viestejä kuin ystäväni oli saanut. Minut herättää lähinnä hirveä parku, joka loppuu heti kun työnnän tissin suuhun.
Mutta mieheni tiputti minut todellisuuteen. "Onneksi meillä on kotona se kohta jo 10v Oskari". Ou nou.. totta tosiaan. Oskari täyttää kesällä 10v!!! Huh, huh...
Aika menee hurjaa vauhtia!
Oskari on huipputyyppi ja maailman
paras isoveli:)
2 kommenttia:

  1. Hienoja on huonekuvatkin, mutta tuosta ylimmästä kuvasta ei tahdo silmät haluta luopua.

    VastaaPoista
  2. Oskarit on huipputyyppejä :-). Minunkin esikoinen on Oskari, kohta 17v. Niinpä, miten se aika sujahtaakaan...

    VastaaPoista