Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

4. adventti

Täällä ollaan jo ihan joulufiiliksissä. Tänään tuotiin kuusikin sisään:)
Viime vuonna meinasi mennä vaikeeksi tuo kuusen saaminen. Siitä viisastuneina hankimme kuusen tällä kertaa ajoissa. Täällä monella joulupuun virkaa toimittaa mänty. Niin kodeissa kuin muuallakin. Esim. torilla on iso mänty johon on laitettu kynttilät. Kuusia ei kertakaikkiaan ole. Paikallinen kukkakauppa myy jokusen kuusen joka vuosi, mutta esim. viime vuonna ne loppuivat kesken jo hyvissä ajoin ennen joulua.
Eli tänään on koristeltu kuusi ja käyty luistelemassa. Sen päälle tein kunnon vaunulenkin ja nyt onkin niin löysä olo, että voisin jämähtää tähän sohvalle. '

ps. olen iloinen, että täällä kunnon talvi antaa odotuttaa itseään. Esim. tänään ulkona on vain n. -2 astetta ja tämä mahdollistaa sen, että Glottakin tarkenee ulkoilla. Olin kauhuissani kun tajusin, että laskettuaikani on keskellä pahinta kaamosta ja kylmintä talvea. Mutta nyt se onkin kääntynyt voitoksi. Olemme Glotan kanssa vähän kuin talviunilla. Nukumme kun nukuttaa ja meitähän nukuttaa. Ja mitään emme menetä.. pimeetä on eikä mitään ihmeellistä tapahdu:) Lisäksi ulkona ei ole ollenkaan niin kylmä kun voisi olla tähän aikaan vuodesta ja olemme päässeet ulkoilemaan päivittäin poikien kanssa ja tekemään pitkiä vaunulenkkejä:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti