Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

maanantai 28. marraskuuta 2011

Aika kuluu...

Tänään olen:

-käynyt kampaajalla. Ensimmäistä kertaa täällä Norjassa olo aikanani eli 1,5 vuoteen:) Olen hoitanut kampaajakäynnit aina Suomenlomilla. Suurin syy siihen on tainnut olla Norjan kalliit hinnat... tänään otin värin ja leikkauksen ja HUPS 1750kr eli 220e!!! On kampaajalla käyminen Suomessakin kallista, mutta täällä se vasta kallista onkin:) No jos seuraavan kerran taas sitten 1,5 vuoden päästä:)

-saanut kivan puhelun. Olen kertonut, että kirjoitan erääseen lehteen juttuja. Tämän lehden päätoimittaja asuu täällä Tromssassa ja hän soitti minulle tänään. Ja kutsui kotiinsa illalliselle:) Kivaa. Eli tällekin illalle löytyi mukavaa tekemistä.

-nukkunut parin tunnin päikkärit. Katkonaiset, mutta kuitenkin. Olen nukkunut jo monta kuukautta huonosti. Ja täällä Tromssassa päätin, että nukun juuri silloin kuin nukuttaa. Eli olen nukkunut päikkäreitä.. silläkin uhalla, että olen sitten valvonut yöllä (ja nettaillut, lukenut ja kutonut) :)

-käynyt vohvelilla. Täällä hotellilla on joka päivä muutaman tunnin ajan vohvelirauta kuumana. Ja sen kanssa saa juoda ilmaiset kahvit. Hyvin norjalaista:) Mutta tästä on tullut yksi päivärutiinini:) Vohvelin lisäksi hain lähikaupasta pienen salaatin. Oikein hyvä ja edullinen lounas:)

-saanut puhelun kotoa. Mummu ja ukki ovat turvallisesti perillä ja mieheni tulee tänne huomenna, jihaa :)

Nyt menen suihkuun ja jään odottelemaan hakijaani. Tähän illalliskutsuun sisältyy nääs myös kuljetus:) On hyvä olla raskaana.. ja vieraassa kaupungissa!

9 kommenttia:

 1. Kiva, etta paaset kylailemaan! Niin se vaan taas on yksi paiva mennyt.

  VastaaPoista
 2. Oikein kivaa illasta ja kerro terveisiä :)

  VastaaPoista
 3. Oikein mukavia Tromssapäiviä sinne, melkein tulee "koti-ikävä" kun noita kuviasi katselee. (Ei kuitenkaan tule kun siellä on jo kaamos ja täällä aurinko nousee moneksi tunniksi päiväsaikaan) Kerrohan entiseltä Tromssalaiseltakin päätoimittajalle terveisiä :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun olet keksinyt tekemistä "lomalle", lepäile & nauti nyt täysillä, pian se Glotta sieltä tulla tupsahtaa :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Pahus tuli virhe...luonnollista minulle.
  Terveisiä pitkästä aikaa koita jaksaa vielä tovi.

  Lämpimät terveiset toimituksen ylimmälle ;)

  VastaaPoista
 7. Kerrotko mihin kirjoitat ja millaista? Ruijan Kaikuun, niinhän?
  Ihanaa, että sulla riittää pikkupuuhaa ja kaikenlaista mukavaa katseltavaakin...
  NAUTI.

  VastaaPoista
 8. Ilta oli onnistunut. Ihanaa ruokaa (savusiikaa, puikulapottua, hirvenlihaa ja kasviksia, nam). Maistui niin hyvalle taman hotelliaamupala-vohveli-ravintolassa syømis "dietin" jalkeen:) Ja myøs seura oli hyvaa. Juu Ruijan Kaikuun kirjoittelen. Milloin mistakin. 1-2 artikkelia kuukaudessa. t. kalamuija

  VastaaPoista
 9. ihanalta on kuulostanut toi sun "pakkoloma". pitäisi olla pakollinen joka mammalle. vaikka kalliiksi taitaapi tulla. nauti "lomastasi". :)

  t.riikka

  VastaaPoista