Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kohti uutta sesonkia

Elämme jänniä aikoja! Eilen meillä me&i myyjillä oli Kick off eli uusi syysmallisto julkistettiin ja varsinainen kausi alkaa siis tulevalla viikolla. Itse en päässyt tällä kertaa paikalle, koska Kick off oli taas Oslossa, mutta hengessä olin mukana:)

Tämä on aina kuin joulu.. minulle uusi mallisto tulee alkuviikosta ja odotan sitä tosiaan kuin kuuta nousevaa. Viikonlopun olen käyttänyt treffejä buukkaillen ja huomaan, että kausi kaudelta tämä on helpompaa. Asiakkaatkin odottavat uutta mallistoa jännittyneinä. Ilmassa on syksyn tunnelmaa ja ihania lämpimiä syysvaatteita jo kaivataan.

Mutta ennen kuin voin täyttää rekin ihanista uusista syysvaatteista minun pitäisi päästä vielä jäljellä olevista kevät/kesävaatteista eroon. Ja nyt tarjoankin teille lukijat mahdollisuuden ostaa jäljellä olevat vaatekappaleet -40% hintaan:) + postikulut!

Ota rohkeasti yhteyttä:)

ps. voit myös kommenttilaatikkoon kommentoida mitä ylipäätään olet mieltä me&i:n vaatteista. Ja onko ollut jotain vaatetta joka on ollut "yli muiden" tai jotain jonka haluaisit, mutta et ole saanut.

Hyvää syksyn alkua. Minä kyllä heti esittelen uuden malliston helmet täällä kunhan itse saan paketin postista:)

Koko 98/104cm

Koko 110/116cm.

Teepaitoja teineille:) Koot S-L.

122/128cm.

Ja äidille koot s-m!

Jos kiinnostuit jostain vaatteesta niin kommentoi alla olevaan boxiin.
Laita liitteeksi oma e-osoitteesi (itse en jostain syystä pysty kommentoimaan
tuohon inboxiin). Tai ota yhteytta hanna.hiihtola@meandi.no.

2 kommenttia:

  1. Minä voisin ostaa tuon 110/116 koon vaaleanpunaisen geisha?mekon kummitytölle lahjaksi. Mitä kustantaa ja miten toimitus? Nuo farkut tuossa samassa läjässä, ovatko ne poikien vai tyttöjen? Jos poikien niin voisin katsastaa siitä pojalle...

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Johanna Kartsista tässä hei :D
    Voisin ostaa (jos vielä jäljellä) Liinalle koosta 122/128 tuon mustapohjaisen mekon/tunikan sekä sen riikinkukkoaiheisen puseron! Nämä on vähän isoja varmaan vielä, mutta ensi vuonna menee :D Ja vielä koosta 110/116 voisin ostaa sen vihreän hamosen!
    Laitan sulle vielä s-postia :D Terveisiä!

    VastaaPoista