Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 24. elokuuta 2010

Varo mitä toivot.. toiveilla on tapana toteutua:)

“Life is what you make out of it.”



Metsät ovat täynnä tuttuja ja tuntemattomia kasveja ja marjoja...

Joka retkeltä lapset löytävät aarteita!




Mieheni on käynyt kavereidensa kanssa muutamia kertoja Lapissa vaeltamassa ja laskettelemassa. Olen 14 vuotta kinunut mukaan. Koska viet minut Lappiin???





No nyt hän vei. En nyt ihan tätä tarkoittanut:) Hän toi meidän tänne ja siitä koska täältä “pääsee” pois ei ole tietoa.





Mutta olen huomannut, että elämässä kyllä toiveet toteutuvat kunhan niihin uskoo ja tekee itse pieniä liikkeitä oikeaan suuntaan.



Jos joku olisi 15 vuotta sitten kertonut minulle, mitä elämäni on 15v päästä en olisi uskonut. Moni haaveeni on toteutunut ja olen todella onnellinen siitä.



On paljon ihmisiä jotka toivovat ja unelmoivat. Mutta eivät tee elämälleen mitään. Toivon heille uskallusta. Itse olen elänyt elämääni heittäytyen uusiin juttuihin ja saanut näin elämältä paljon. Parasta on, että mieheni on yleensä mukana näissä heittäytymisissä vaikka hän ei ole luonteeltaan yhtä impulsiivinen ja (tyhmän)rohkea kuin minä! Meidän ei tarvitse vanhainkodissa jossitella <3


Love is...






Ei ulkomaille muutto helppoa ole. Muistan miten väsyneitä ja turhautuneita olimme silloin 8v sitten kun ensimmäistä kertaa muutimme Norjaan. Emme osanneet kieltä, piti hoitaa käytännönasioita ja Norjassa mikään ei hoitunut yhtä mutkattomasti/ nopeasti kuin Suomessa jne. Mutta se suo oli käytävä läpi ja nyt oli helppo tulla tänne takaisin kun osaa jo kieltä, on toimivat pankkitilit, sosiaalitunnukset, lupa toimia sairaanhoitajana jne.



Eli tsemppiä kaikille, jotka ovat harkinneet ulkomaille lähtöä! Hyvin se menee.. ja jos ei mene niin kotiin pääsee aina takaisin:)





“Learn from yesterday, live for today, dream of tomorrow“

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti