Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Hyvä päivä

Jee tänään on hyvä päivä:) Ulkona on ihana aurinkoinen syyspäivä. Pojilla meni koulu hyvin. Tosin isompi kertoi, että hänestä päivät tuntuvat pitkiltä. Tänäänkin koulua oli vain 8.15-12.00, mutta silti aika tuntuu pitkältä, koska hän ei ymmärrä kieltä:( Tiedän tunteen ja yritin tsempata. Toivotaan, että he oppivat kielen nopeasti ja alkavat viihtymään.


Yritin tallentaa tämän päivän tunnelmaa: aurinkoinen syyspäivä:) tässä näkyy myös meidän takapihan sauna! Luulen, että se tulee pelastamaan henkemme tulevana pitkänä, pimeänä ja kylmänä talvena:)

Olin aamun poikien kanssa koulusta ja sitten lähdin työhaastatteluun. Paikallinen vanhainkoti hakee sairaanhoitajaa yövuoroon ja hain paikkaa. Haastattelu meni hyvin ja he lupasivat ilmoittaa muutaman päivän sisällä tulinko valituksi. En ole varma haluanko työn:) Siis haluanko työskennellä taas vanhainkodissa ja vielä yövuorossa. Mutta hain paikkaa kun olisin jo valmis palaamaan töihin ja jostain se on aloitettava. Mutta pitää tässä miettiä mitä sitä sanoo jos sieltä puhelu tulee:)

Lisäksi postilaatikossa oli mieluista postia. Meille tulee sunnuntai Hesari ja se tulee aina näin keskiviikkoisin. Lisäksi siellä oli Kodin Kuvalehti! Olemme asuneet täällä jo melkein 3kk ja tämä oli ensimmäinen lehti joka löysi perille. Olen laittanut viestiä lehden toimitukseen ja nyt SE sitten tuli:) Ihanaa. Sain suomalaista iltalukemista:)


Jihaa, KK! Tätä on odotettu ja toivonkin taisin jo menettää:)

Pienistä asioista koostuu hyvä- tai huonopäivä... onneksi tänään on hyvä päivä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti