Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Tytön huone

Kun me tehtiin talokaupat syksyllä niin ajatuksissa oli, että Ingridin huone olisi eka johon kajottaisiin.

Myös entisten asukkaiden aikaan huone oli tytön huone, mutta asuntonäytöiltä minulle jäi sellainen olo, että huone oli pimeä ja vähän tunkkainen.

Haaveilin kivoista tapeteista ja siitä, että remontoisimme huoneen jopa ennen muuttoa.
Mutta edelliset asukkaat venyttivät ja venyttivät muuttoa ja lopultahan tilanne oli se, että me saatiin avaimet pe, muutettiin la ja vanha koti piti olla tyhjä ja siivottu su.

Remontti jäi tekemättä ja tilanne on sama vielä tänäänkin.

Tavarat kannettiin huoneeseen ja niin se on ollut jo pari kuukautta.
Sen verran sain aikaiseksi, että tilasin tapettinäytteitä Boråsilta. Bongasin jostain sisustuslehdestä heidän Herbarium-tapetin ja siitä inspiroituneena halusin nähdä tapetin livenä. Ehkä se, että tapetissa oli väriä, mutta myös keltaista sai minut innostumaan. Jospa ei tarvitsisi tapetoida kuin yksi seinä ja se olisi siinä?!

Tänään tutkin asiaa... ei se taida ihan niin mennä. Vai mitä sanotte?

Vaihtoehto 1. oikealla:)



Ei keskeneräinen huone ole asukasta itseään häirinnyt. Se, että suurin osa kirjoista on lattialla eikä hyllyssä tai se, että huoneesta puuttuu verhot. Mutta äitiä se vähän häiritsee.




Josko sitä ryhdistyisi ja saisi tätä asiaa eteenpäin. 
Tapetti tilaukseen ja säilytysratkaisuja hankkimaan. Vähän tekemistä näihin päiviin.

Kyllä tämä sairauslomalaisen arki on ankeeta. 
Toivon todella, että lääkärillä olisi jotain kivaa kerrottavaa ensiviikolla ja pääsisin takaisin töihin toukokuussa niin kuin suunnitelmissa on. 





11 kommenttia:

  1. Tykkään noista iloisista kukkatapeteista. Oikeanpuoleinen on minun suosikkini.
    Meillä laitetiin tapetteja kolmeen huoneesseen ja jokaisessa vain yhteen seinään. Toimii hyvin, eikä tee huoneesta liian levotonta.

    Näin teidän haastattelun ja ihanat kuvat Oma koti-lehdessä. Teillä oli todella viihtyisän näköistä ja ennen kaikkea kodikasta.

    Toivottavasti saat seuraavalla kerralla lääkäriltä hyviä uutisia ja pääset palaamaan töihin. Minä "odotan" seuraavaa ja toivottavasti samalla vihoviimistä leikkausta. Taitaa mennä toukokuulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin. Tosin tänään taas törmäsin ihanaan tapettiin jossain sisustuslehdessä. Pitääkin googlata... jep löytyi... http://www.svenskttenn.se/sv-se/product/0253/tapeter/ta12118/tapet-eldblomman.aspx
      Eli valinnan vaikeus eikä siis täällä ole homma edennyt mihinkään:)
      Joo se lehtijuttu oli ihan ok. Tai se juttu nyt oli ihan perus, mutta mä häkellyin kun kuvaaja oli saanut niin hyviä kuvia. Tuli ihan olo, että onko toi edes meidän koti!
      Huomenna on vartalon tt-kuvaus ja viimeistään pe saan tietää missä mennään. Jännittää, ahdistaa, itkettää.... pidä tosiaan peukut pystyssä.

      Poista
    2. Pidän peukut ja varpaatkin pystyssä sulle tänään.
      Näitä ihania tapetteja on aivan liikaa. Katsopas näitä englantilaisen B&Q-rautakauppaketjun tapetteja. Tosi ihania, eivätkä ole hinnalla pilattuja.

      Poista
  2. Mielenkiinnolla odotan, millaisen ihanuuden seinälle valitset, tai neiti valitsee! Jos vaan jakselet, niin pistä vaan homma pyörimään, saat muuta ajateltavaa kuin oma meno! Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Homma ei ole edennyt, mutta pitää nyt vaan päättää mikä se tapetti on ja ryhtyä hommiin. Täällä on nykyään vähän tällaista.. aikaa olisi, mutta hommat ei etene:(

      Poista
    2. Asiat voivat välillä myös muhia päässä! Täältä blogimaailmasta tulee vaan sellainen erheellinen kuva, että ihmiset tekevät remppoja suit sait tuosta vaan!

      Poista
  3. Molemmat vaihtoehdot näyttää tosi kivalle ja raikkaalle, tulee värikäs huone! Ja molemmat sopivat hyvin myös vanhemman lapsen huoneeseen, ei tartte heti vaihtaa kun ikää tulee. Voiskin meille myös harkita jotakin tuontyylistä tapettiratkaisua! Paitsi että mies ei taatusti suostu, se on maalien ystävä :-P Tuo Norjasta ostettu sänky on kyllä tosi kaunis, aina sitä joutuu ihailemaan :-) Pidän kovasti peukkuja ja lähetän onnensäteitä tälle viikolle, että saatte lääkäristä hyviä uutisia <3

    -kä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä rakastan noita värikkäitä tapetteja ja tänne taloon ne varmaan sopis. Ja totta. Ei tarttis heti vaihtaa kun tyttö kasvaa vaan menee pitkään.
      Maalaaminen on kivempaa, mutta mä olen vähän tällainen tapettityyppi (mies raukka) !
      Joo toi Inkun Kilisänky on ihana. Varsinkin silloin kun se oli vielä pinnasänkykoossa niin tykkäsin, mutta hyvin mahtuu siihen vieläkin.
      Mies ehdotti, että pitäis ostaa Inkulle sellainen valkoinen prinsessa rautasänky... mutta en lämmennyt ainakaan vielä.
      Kiitos onnensäteistä. Niitä tarvitaan. Joka paikkaa kolottaa.. mieli tekee tepposia kun kontrollit lähestyy :(

      Poista
  4. Mäkin olin sanomassa, että ihailen niin kyllä tuota Inkun sänkyä! :)
    Ja tapettivaihtoehdot näyttää ihanilta; täältä ääni oikeanpuoleiselle mallille.
    Kodin laittaminen syyhyttää jo täälläkin, toivotaan, että oma löytyisi jo tänäkeväänä! Ehkä meidänkin pikkumuija saa sitten jonkun reippaan tapetin.
    Terkkuja kaikille! Kirkenesissäkin aurinko lupailee jo kevättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löydätte pian oman kodin. Siellä kun sitä valinnanvaraa ei niin hirveesti ole. Muistan kun me etsittiin taloa sieltä. Myynnissä oli ehkä 10 kohdetta! Mistä päin Kirkenesiä etsitte? Tsemppiä! Ja nauttikaa kevättalvesta. Se on ihanaa aikaa siellä. Lapsi pulkkaan ja itselle sukset jalkaan! Varsinkin siellä Sandnesissa on ihanat kadut! Sillan jälkeen auto parkkiin ja joen rantaa ylöspäin 😊

      Poista
  5. Oijoi, niin ihania noi tapetit. Varmasti tulee hieno huone! Oikeanpuoliselle tapetille ääni minultakin :)

    VastaaPoista