Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

*smakebiter*

Huh, huh. Olipahan homma. Kuka tätä roinaa haalii meidän nurkkiin?

Päätin, etten valita. Tämä muutto on vain ja ainoastaan positiivinen asia.
Me pääsimme unelmiemme taloon ja muuttoapua oli riittämiin.
Mutta oli siinä silti homma ja edelleen paikat on hyrskyn myrskyn, mutta vanha koti on tyhjä ja kaikki tavara on nyt täällä joten nyt ei ole enää hätää.

Toinen sytostaattisatsikin on nyt käyty hakemassa. Eli eiköhän se syöpäkin tässä samalla saa dunkkuun:) Nyt vaan rauhallisesti tavaroita paikoilleen ja joulua odottamaan.

Hyvin on rajatut kuvat:)

Muutossahan tärkeintä on, että saa 
edes sängyt siihen kuntoon, että kun väsy 
tulee niin pääsee pitkäkseen...

ja tällaiselle kippoholistille tietysti astia-asiat
ovat tärkeitä.

Pellava <3

Talo on lähes 100v vanha.
Jännä tässä vähitellen tutustua siihen:)


Lyyli on hyvä talonvahti :) nop...

Ja tämäkin pikkuinen ehti tässä täyttää 3v!


Nyt toivotaan pikku lumisadetta.
Tämä talo on varmasti upea kun saa pienen
lumikuorrutuksen :)26 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Kyllä me mielellään katsellaan näkymiä talosta myös ulkopuolelta. Jo nämä kuvat antoivat viitteitä siitä, että olette löytäneet jotakin upeaa.
  Ja mitä tulee sinun sairauteesi, meillä on vahva usko siihen, että sinä paranet.
  En viitsi nyt loruilla pitkiä toivotuksia - tiedät, että niin paljon rukouksia ja ajatuksia on sinun, miehesi ja lastesi elämän yllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkku! Kyllä. Talo on ihana ja kuvia tulee kunhan saadaan vähän lunta / valoa😊 Toivotaan paranemista. Nyt on huono olo sytostaateista, mutta toiv se tarkoittaa, että syöpäsolut saavat kyytiä! Ihanaa Joulun odotusta teille.

   Poista
 2. Onnea uuteen tupaan! Olette näköjään ehtineet polttaa takkaakin!
  Tsemppiä ja otahan iisisti talon laittamisen kanssa. Kyllä sitä ehtii pikkuhiljaakin!

  VastaaPoista
 3. Kyllä näyttää niin upealta teidän talonne jo näissä pienissä otoksissakin. Rauhallista joulunodotusta uudessa kodissa koko perheelle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on ollut iso onnenpotku ja ilonaihe muuten niin raskaassa syksyssä.

   Poista
 4. Oi, nuo t-ikkunat...Mun haaveena ollu jo monta vuotta. :)
  Onnea uuteen kotiin! -Eve-

  VastaaPoista

 5. Onnea uuten kotiin ! ja Ihanaa ja Rauhallista joulun aikaa!

  -Leena-

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin! Ihanalta näyttää :) Olisin kysäissyt tuosta teidän koirasta sen verran,että onko kiva rotu lapsiperheeseen? Mies on kyseisestä rodusta haaveillut jo 20 vuotta,mutta itse olen ajatellut sen olevan kovin haastava rotu. Nyt kuitenkin olisi "talonvahdin" paikka auki kun 16-vuotias koiravanhuksemme päästettiin koirien taivaaseen. Tyttäremme ovat 7- ja 10-vuotiaat,joten ihan pienistä lapsista ei ole enää kyse. Emme ole koskaan olleet aktiivisia koiraharrastajia,mutta asumme maalla ja koirat ovat olleet aina mukana touhuissa ja ratsastuslenkkien lisäksi me aikuiset käymme myös juoksemassa. Riittääköhän tuolle rodulle aktiviteetiksi 7-vuotiaan tahdissa tehtävät melko rauhalliset ratsastuslenkit ja juoksulenkit ihmisten kanssa? Pentuja kannattaisi ottaa ehkä kaksi,jotta niillä olisi seuraa toisistaan kun olemme päivisin töissä ja lapset koulussa. Meillä on ponien lisäksi myös kaksi lemmikkilammasta,jotka ovat vapaana pihalla kun eivät aitauksissa pysy. Mietin vain,että miten riistaviettinen koira mahtaa suhtautua pihalla lyllertäviin paisteihin? :) Tsemppiä hoitoihin ja toipumiseen!

  T. Vakkarilukijasi Hanna,joka ehkä nyt ekaa kertaa kommentoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanalta teidän piha ja touhut kuulostavat. Uskon, että siellä viihtyisi pari russelia hyvin. Meillä on mennyt Lyylin kanssa hyvin. Fiksu yksilö ja tulee lasten kanssa toimeen. Ei hauku. Leikkii 3veen kanssa ja pojat ulkoiluttavat. Lenkillä vapaana, mutta jaksaa mielettömiä lenkkejä. Kotona rauhallinen. Ei tee pahojaan ( muutama Inkun lelu on mennyt kun ollaan vahingossa jätetty tarjolle). Pikkukoira on helppo ottaa mukaan , saada hoitoon, pestä jne. Ennen meillä oli sakemanni. Suosittelen😊

   Poista
 7. Kyllä vanhat talot vievät mennessään... Meidän talo on "vasta" 76vuotias, ja tunnelma on hyvin eri kuin uusissa taloissa. En tiedä onko teidän talolla nimeä, mutta tällä meidän talolla on ihan virallinen nimikin, Satulinna. Eipä nykyajan taloja enää nimetä. Ja ainakin meidän talo on todella vankkaa tekoa, tämä seisoo tässä taatusti seuraavat 100-v.
  Olen ryhtynyt hieman taas katsomaan mitä pistän suuhuni, niin lattia alkoi sopivasti narista jääkaapin edestä etten illalla/yöllä voikaan hipsiä sinne :D Talo pelaa yhteen hiileen!
  En kovinkaan helposti tästä enää lähtisi :)
  Monia armorikkaita vuosia uuteen kotiin!!
  T:Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Olen aina ihaillut vanhoja taloja ja vihdoin saan asua sellaisessa.Tämä on vanha kanttorin talo. En tiedä (vielä) onko talolla muuta nimeä. Juu lattiat narisee jos meinaa hiippailla nukutushommista liian aikaisin pois 😉 Onhan näissä ihan eri henki kuin uusissa taloissa. Toivottavasti osataan pitää tästä huolta. Hyvää joulua 🎄

   Poista
  2. Hyvää Joulua! Maanmittaustoimistosta me kuultiin tämän talon nimi (y) Hassua kun oltiin ajateltu että pitäisikö sille keksiä nimi :) -H-

   Poista
 8. Onnea uuteen ihanaan kotiin <3!

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos Tuula. Tulkaa käymään kun Suomeen tulette. Asutaan ihan lentokentän lähellä:)

   Poista
  2. Kiitos kutsusta! Olisi mukava tavata.

   Poista
 10. Myös onnea uuteen kotiin! Näyttää tosi mukavalta...Samalla hyvää itsenäisyyspäivää sinne "alas"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti on mukava:) Meillä oli kiva itsenäisyyspäivä perinteineen.

   Poista
 11. Onnea uuteen kotiin!
  Olet ollut monesti mielessä, kun juuri opiskelemme syöpäpotilaan hoitamista. Tsemppiä siis selätykseen!
  -Nina Rollosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu hoitamaan mua!!!! Tule kertomaan miten tästä selviää. Miten nää helkatin sytostaatit kestää jne jne.... hajottaa.

   Poista
  2. Onko sulla jo jotain vertaistuki-yhteyksiä.. Itse olen kokenut ne hyväksi, kun esikkomme syntyi vaikeasti sydänvikaisena. Vertaisen kans "pääsee heti asiaan" ja pystyy purkamaan tuntojaan ja toinen ymmärtää jo puolesta sanasta.
   Mutta uskon, että sä selviät!!! Hajottaahan se taatusti, mutta vielä se aurinkokin paistaa =)
   -Nina

   Poista
 12. Onnea uuteen kotiin! Muuttaminen on rasittavaa, mutta oi autuutta sitten, kun kaikki on paikoillaan ja täydellistä. :)

  VastaaPoista