Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Retkellä

Hävettää ihan myöntää, mutta en ole koskaan ennen käynyt Nuuksiossa.
To do-listalla se on ollut pitkään ja menneellä viikolla vihdoin tuli sellainen päivä, että olimme kaikki vapaalla/terveinä niin lähdimme ulkoilemaan.

Ja oli muuten taas kerran sellainen kohde, jota voin lämpimästi suositella teille kaikille:)

Norjalainen sanonta: Ute på tur aldri sur eli retkellä ei ole koskaan paha mieli pitää niin paikkansa.

Lapset eivät inisseet vaikka nytkin käveltiin aika pitkä matka.

Kut pitää huolen, että evästä riittää, välillä pulahtaa järveen huuhtelemaan hikikarpalot ja suorittamisen sijaan keskittyy ihailemaan luonnonihmeitä niin kaikilla on hyvä mieli.Taas tuli todettua, että turha lähteä merta edemmäs kalaan:)

Haastankin teidät tällaiseen lähimatkailuun ja tutustumaan
niihin lähellä oleviin kivoihin juttuihin, joissa ei tule ikinä käytyä...
koska ne ovat niin lähellä;)3 kommenttia:

 1. Retkeily on kivaa! Otti silmään tuo Ingridin kantorinkka, mitä merkkiä mahtaa olla ja oletteko olleet siihen tyytyväisiä? Onko kantorepusta kokemuksia? Etsiskelen, mutta en osaa päättää kumpi olisi parempi...teillä ainakin näyttää olevan tyytyväinen retkeilijä kyydissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi rinkka on hyvä. Olisiko merkki Deuter. Pojilla oli aikoinaan samanlainen. Kaikki meidän lapset ovat viihtyneet rinkassa:) Repusta ei ole kokemusta, mutta sekin varmaan hyvä pienemmälle:)

   Poista
 2. Meilläkin harrastetaan lähimatkailua ja nyt kesäloman pari ekaa viikkoa ajattelin tehdä retkiä poikien kanssa esim. helsingin edustan saarille (lonna, pihlajasaari ym.). Vähän pidemmälle mennään ensi viikolla eli lohjalle, firskarsiin, porvooseen. Ihan päiväseltään ajellaan noihin paikkoihin. Sitten koko perheen voimin pidemmälle. Kyllä täällä pk seudulla on paljon nähtävää ja retkeiltävää kunhan vaan viitsii lähteä katsomaan. Kokeilkaa joskus porukalla vuosaaren täyttömäki ja näköalapaikka sataman vieressä.

  VastaaPoista