Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 19. lokakuuta 2010

Viimeinen kalareissu

Eilen toivoin, että olisin karhu ja nukahtaisin talviunille, mutta heräsin aamulla ihan normaalisti kellon soittoon. Illalla kuitenkin viimeiseksi kelailin näitä asioita ja päätin, että luontoa vastaan on turha taistella, turpiin tulee kuitenkin.

Aamusta lähdin kaupungille. Oli tarkoitus mennä tutustumaan paikalliseen punttisaliin jossa pidetään myös ohjattuja jumppia jne. Mutta kun tulin myöhemmin kotiin tajusin, etten ollut muistanut mennä sinne. Muistin kyllä käydä kaupoilla ja kahvilassa lounaalla, mutta tämä asia jota lähdin hoitamaan unohtui ihan täysin!

Tänään oli hieno ilma. Pilvistä, mutta lämpöasteita lähes kymmenen.  Joten päätimme lähteä kalaan.
Olisi pitänyt jättää sekin retki väliin. Järven rannassa tuuli ujelsi ja tuntui tosi kylmältä. Kalan kalaa ei tullut, mutta pari viehettä jäi pohjaan, siimat olivat koko ajan solmussa ja koukut kiinni villasormikkaissa!


Jo kello 15.00 oli vähän hämärää...


Mikään ei luistanut. Jos koukku ei ollut kiinni sormikkaassa
niin se oli puussa tai pohjassa:)


Muutaman heiton jälkeen Papukin totesi:
"Kiitos, mutta mä en taida enää kalastaa".
Voi kun olisin itsekin tajunnut jo tossa vaiheessa lopettaa:)

Miksi minusta tuntuu, että nämä tämän päivän tapahtumat yrittävät viestittää minulle, että rauhoitu?! Talvi tekee tuloaan eli peitto korviin ja telkkari päälle. Pitää varmaan nostaa virvelit autotalliin ja antaa niiden levätä  siellä talven yli!

5 kommenttia:

 1. Pah kuulehan sinä mokoma, kaamos on parasta aikaa mitä voi kokea, nyt sinun kirjoituksistasi se painaa päälle!
  Kun aamu alkaa sarastaan niin samalla ilta myöskin, on aika sytyttää kyntilät. Kaksi kuukautta pimeyttä hmm, mutta meillä on saman verran myös yötöntä yötä ;)
  ps. sekkaa kuinka moni lapsi on saanut alkunsa kaamoksen aikaan ;))))

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ari:) Ei se sitten niin paha voi olla kerran moni sitä puolusteleekin. Katsotaan mitä tuleman pitää. ps. Niin... tota kukaan ei ole muistanut mainitakaan minulle;)

  VastaaPoista
 3. No himputti teijän kalareisua! Juu, keväällä sit taas! Nyt kehiin huovat, kutimet, kirjat, pelit, sun muut sisäpuuhat :)

  No nyt on uus postaus, heh :) Meil oli kiirus viikonloppu, kun ollaan reerattu vähän meijän keittiötä uusiks. Kiva kuulla, että on kaipailtu! En oo ehtinyt blogeihin juur ollenkaan, mut toivottavasti tästä pian taas!

  VastaaPoista
 4. Tuo olisi varmaan hyvä järvi pitää talviverkkoja. En vaan tiedä olisiko se mahdollista. Ainakin hyvä koko perheen harrastus kun jäät kohta tulevat.

  VastaaPoista
 5. No selvitetään se kun tulet tänne:) Vastaavanlaisia järviä täällä on paljon!!

  VastaaPoista