Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 8. lokakuuta 2010

Fin solrik dag :)

Tänään olen:

-saattanut pojat kouluun ja tällä kertaa miehenikin oli mukana koska hänellä on iltavuoro tänään
-samalla kävelimme kauppaan hakemaan aamupalatarvikkeita
-juonut aamukahvit terassilla
-imuroinut ja pyyhkinyt pölyjä (auringonpaisteen huono puoli.. kaikki lika näkyy!)
-maalannut mieheni kanssa makuuhuoneen seiniä
-hakenut postista iiisoon paketin... Me&I koemallisto saapui:)
-availlut paketteja lasten kanssa (ihan kuin joulu!!!)
-syönyt lounaaksi eilistä makaronilaatikkoa
.... ja mikä parasta! Kello on vasta 16.00 eli ehdin vielä vaikka mitä:)

Ihana kiireetön aamu:)
Ja ulkona mieletön ilma:
14 astetta lämmintä, auringon paiste eikä tuullut yhtään!
Edes kesällä tällaisia päiviä ei ollut montaa!


Aah, mitä ihanuuksia!!!
Rakastan Me&I:n vaatteita.
Ihanat värit ja plyysi... 70-luvun lapsena
luonnollisesti tykkään näistä:)

Niin kuin olen jo täällä blogissani kertonut niin alan oman sairaanhoitajan työni lisäksi tekemään myyntityötä.
Alan myymään ruotsalaisia Me&I:n tuotteita. Olen ihan intona tästä! Tosin myös jännittynyt. Lähinnä kielen vuoksi! Ryhdyin tähän hommaan, koska hyvä ystäväni Suomessa työskenetelee Me&I:lle.  Olen jo vuosia käyttänyt näitä vaatteita  lapsillani. Olen ollut tyytyväinen laatuun ja rakastan näitä kuoseja. Myös lapset tykkäävät hirveästi Me&I:n vaatteista:) Täällä Kirkenesissä ei ole montaakaan kauppaa joista voisi ostaa nättejä lastenvaatteita, joten luulen, että tästä tulee hyvä juttu:) Lapsiperheitä on paljon ja selvästi lapsilla on hienoja, hyvälaatuisia merkkivaatteita ja pyörät ym. tavarat ovat vimpan päälle.. niin kuin norjalaisella pitääkin:)

ps. pieni lisäys kello 21.00 illalla. Olen tänään maistanut tätä yksityisyrittäjän arkea:) Mm. tulostanut ja laittanut hintalappuja vaatteisiin jne. Paljon puuhaa, opiskeltavaa... ja tämä ei ole palkallista perehdytystä:)

9 kommenttia:

 1. Onpa sulla ollut ihana päivä! Ja aamupalaa yhdessä miehen kanssa, aika luksukselta kuulostaa täällä päässä :) Me ei siis arkena ikinä syödä aamulla yhessä.

  Onnea me&i myyntiin! Uskon että varmaan menee kaupaksi, jollei muu tarjonta siellä niin hyvä! Go girl! :)

  VastaaPoista
 2. Heippa Gap! Mä käyn säännöllisesti kattomassa sun kuvia Norjasta. Haaveilen liki päivittäin matkasta jonnekkin sinne kauas pohjoiseen... No ehkä jonain päivänä pimpotan ovikelloa parin vinkkupullon kanssa ja ehdotan retkeä vaikka sinne teidän takapihalle. Yritän tulla hilla-aikaan... Ja katson, että aviomies ei ole kotosalla.

  Mukavan näköisiä vaatteita, taitaisivat sopia tänne vuorillekin hyvin.

  Kyllä se norski siitä lähtee sujumaan ja mitä jos ei nyt aina niin kieliopilleen mene, siitä ei kukaan välitä. Pääasia, että tulee ymmärretyksi!

  halauksin, Spike

  VastaaPoista
 3. Teija: Harvinaista herkkua toi oli meillekin:) Nyt mies sitten onkin töissä kun monilla mies kotona näin pe iltana ( vai onko?) :)
  Uskon, että hyvin tässä käy! Alku aina hankala, lopussa kiitos seisoo:) Noin haluan uskoa!
  Hi Spike! Kiva, että jaksat lukea mun kuulumisia. Missäs sun blogi on??? Ja ehdottomasti tervetuloa pullojen kanssa tai ilman:) Mehän lähdetään på tur heti kun tulet! Eli sun pitää tulla elokuussa jos hillaa halajat!
  Hyvin kävisi Me&I vaatteet teille sinne vuorillekin! Me&I on nyt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Alankomaissa ja Saksassa.
  Juu norski sujuu, päivittäinen p..n jauhanta oikein hyvinkin. Mutta nyt tätä myyntityöhön, omaan yritykseen, vaatteisiin jne. sanastoa pitäisi opiskella:)

  VastaaPoista
 4. Onnea yritykselle! Onko tämä Me&I nyt siis sulla nettifirma? Niin, asuin Oslossa ja kävin Ullevålin Hjelpepleierskolen. Tie toi sitten takaisin Suomeen. Ehkä ensi kesänä vihdoin viimein olen poikani kanssa menossa katselemaan hänen synnyinseutujaan, "aito" viikinki kun on ;)

  VastaaPoista
 5. Pidän kotikutsuja täällä Kirkenesissä. Suomessa on paljon myyjiä. Kts. Suomen nettisivut www.meandi.fi ja Norjan sivuthan ovat www.meandi.no. Riippuu missä päin asut. Voi olla, että paikkakunnallasi on Me&I myyjä.
  Minkä ikäinen poika sulla on? Meidän Oskari 8v on myös syntynyt Norjassa. Baerum sykehusissa:)

  VastaaPoista
 6. Hih! Ei taida nuo kamppeet ihan meiän pojalle mahtua, pituus 190 ja paino 100 kg about!:)Ikää hällä huomenna 30, joten se tekee meikäläisestä IKIvanhan mummelin; nyyh ja kyynel.

  VastaaPoista
 7. Hih:) No ei kyllä mahdu:)
  Älä kyynelehdi... sullahan on jo helppoa;) Ei käniseviä pikku-ukkeleita jaloissa pyörimässä. Uusi oma vapaus ja kohta ehkä lapsen lapsia joita saa hoitaa kun itse jaksaa:) Aurinkoiset terkut pohjoisesta!

  VastaaPoista
 8. Hei mahtavia uutisia, onnea yksityisyrittäjälle! Täällähän on tapahtunut vaikka mitä tässä reilun viikon aikana kun en ole ehtinyt lueskelemaan kuulumisia... :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Satu:) Juu täällä ei noudateta tota norskien "slap av" teoriaa:) Tervetuloa takaisin. Oletko Norjassa? Olen seurannut sun blogia senkin maailman matkaaja!!!

  VastaaPoista