Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 25. lokakuuta 2011

Seitsemän vuotta sitten...


Meille muutti pieni Papu :) Olin ihan ihmessäni! Miten voin saada noin vaalean vauvan kun itse olen niin tumma?! Olin odottanut Oskarin näköistä vauvaa:) Annoimme hänelle lempinimen Papu... joka oli siis vitsi. Parempi nimi olisi voinut olla vaikka Milky;) Hän oli.. ja on siis hyvin vaalea:) Niin kuin isänsä. Mieheni on ollut ihan pellavapää pienenä.
Nyt jännitämme minkä näköinen Glotta tulee olemaan. Tumma vai vaalea? En osaa edes arvata.


Lauantaina juotiin synnärikahvit
aikuisten kesken...

ja koirien:)
ps. Remun mielestä leipomani koirapiparit
oli tosi hyviä!

Tänään oli se oikea päivä:)
Onnellinen kännykän omistaja!

Ja illalla oli sitten festit luokkakavereille!

Nyt on juhlittu oikein urakalla:)

ps. tasan 7 vuotta sitten pitelin uunituoretta kääröä sylissäni. Onko siitä jo 7v??
Ja sillon tuntui siltä, että lapsiluku on täynnä. Niin kuin tuntui monta vuotta vielä sen jälkeenkin.
Nyt vatsassa potkii uusi tulokas <3 Ihanaa. Kyllä meille vielä 1 vauva mahtuu:)
Me kaikki odotetaan tosi kovin Glottaa. Ihanaa kun isoveljetkin ovat jo niin isoja, että
he oikeasti ymmärtävät tilanteen ja odottavat mukana. Glotta on onnekas. Yleensä vauvaa
odottaa 2 ihmistä, isä ja äiti.. Glottaa odottaa 4:)

6 kommenttia:

 1. Onnittelut synttärisankarille! Onpas sattunut hyvänä päivänä syntymään. ;) Eve

  VastaaPoista
 2. Synttärionnittelut Papulle (oletan että lempinimikin taivutetaan tuolla tavalla) Ja odotusonnittelut koko perheelle. Tässä on mielenkiintoista seurata kun kaksi bloggaajaystävääni ja sen lisäksi yksi fb ystävä saavat perheenlisäystä suurinpiirtein samoihin aikoihin.
  Glotta nimestä nyt ei voi päätellä onko tulokas tumma vai vaalea. Jos nimi olis gloetta niin saattais vihjata brunetteen :)

  VastaaPoista
 3. Meille on tullut joka toinen... Esikoinen on kuin ilmetty minä: maantienväri siniharmain silmin. Keskimmäinen omaa tummemman pigmentin ja upeat vihreät silmät (Kreetalla kesällä taidettiin monesti luulla häntä paikalliseksi tytöksi) ja taas kuopus on perinnyt maantievärisyyden ja siniharmaat silmät. Sanoin kaikille kun odotin kuopusta että sieltä tulee esikoisen "värinen" tyttö ja sieltä tulikin! Se oli ihmeellinen intuitio, ja esikoinen ja kuopus ovat todella samannäköiset muutenkin :) Kohta nähdään millainen neiti sieltä tulee!
  P.S. ehdin laittaa lehdet tulemaan vasta perjantaina. Mutta tulossa ovat!
  T:Roution Heidi

  VastaaPoista
 4. Mäkin odotan jotenkin Oskarin näköistä tyttöä:) Mutta niin mä odotin viimeksikin:) Mieheni sanoo, että mun intuitioon ei kannata luottaa.. eli ehkä sieltä tulee blondi:)Punatukkainen tyttö ois kiva.. mutta ei ehkä mahdollinen meidän tapauksessa! Sullekin Heidi on tulossa lehtiä:) t.kalamuija

  VastaaPoista
 5. Ihanan jännittävää odottamista, täällä myös!! Minä olin kuulemma karvainen.... tummaa karvaa selässä joka vähitellen lähti pois, saa nähdä tuleeko mun masusta samanlainen karvaturri :) Mukavia äitiyslomapäiviä sinne, joko NAV:sta on tullut muuten viestiä? Mulle tuli ensimmäiset maksut, jee!

  VastaaPoista
 6. Karvainen:) Hih.. kerro miehellesi etukäteen, ettei hän pyörry synnytykseen;) Jännityksellä odotetaan mitä sieltä tulee... hih:)
  Ei olla saatu edes palautettua hakemuksia NAV:lle. Kävin tänään meidän palkkatoimissa ja sain kaavakkeen joka pitää vielä täyttää.. siihen pitää mm. kirjoittaa miten pitää tuon vapaan.. milloin mies on vapaalla, milloin minä jne. päivämäärät ja kaikki.. eihän me sitä olla noin tarkkaan vielä ehditty miettimään. Mutta työnalla on:) Eikö ole outoa että saa rahaa vaikka on "vain kotona":) Tsemppiä loppumetreille. Mä tulin just vikoilta me&i kutsuilta. Enkä mene enää omaan työhönikään.. eli loppu lähestyy konkreettisesti:) T.kalamuija

  VastaaPoista