Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

maanantai 24. lokakuuta 2011

Pensselit heiluu

Täällä pensselit heiluu vaihteeksi:) Sekä oma vähän isompi, että lasten pienemmät.
Itse olen viettänyt kylmiä hetkiä autotallissa ja tänään sain vihdoin projektini valmiiksi.
Tai no valmiiksi ja valmiiksi.. mies saa kyllä vähän vielä avittaa. Vinkkinä kaikille: kun maalaatte jotain niin älkää täyttäkö kaikkia ruuvinreikiä jne. sillä maalilla:) t. kantapään kautta oppinut


Ennen...

..jälkeen:)

Ja netistä ostin edullisesti käytetyn pehmusteen tuoliin:)


Lapsille ostin ajat sitten pari tuollaista "maalauspohjaa". En tiedä mikä sen nimi on, mutta tuollaisia taulunpohjia joihin tulee maalata joko öljy-tai akryllimaalilla. Tänään vihdoin pitkän etsinnän jälkeen löysin tästä meidän kyläpahasesta kaupan joka myy akryllivärejä. Joten myös lasten pensselit ovat heiluneet tänään:)


En ole itsekään aikaisemmin käyttänyt akryllivärejä..

se oli ihanaa... sai sekoitella omia sävyjä...

ja maalaaminen oli kivaa. Se tunne miten
pensseli "liukui" alustalla oli tosi ihana.
Ette varmaan ymmärrä mitä tarkoitan..
mutta siis olisi tehnyt itsekin mieli maalata:)

Pojat ovat kovia piirtämään ja luulen ja tästä
maalaamisesta he innostuivat kovasti. Luulen, että
minun pitää hakea noita taulunpohjia lisää:)

Taiteilija työssään <3

Nyt kyllä suljen kaikki maalipurkit ja pidän pienen tauon:) Ja lupaan teillekin lukijat, että seuraava postaus ei liity mitenkään näihin "äitiyslomalaisen ajantappopuuhiin";) Ja vinkkejä saa laittaa mistä postauksia haluaisitte. Itse olen näköjään jämähtänyt tälle levelille nyt... ennen ja jälkeen.. ai että olen luova:)

9 kommenttia:

 1. Tosi hyvä tuli syöttötuolista :-)

  VastaaPoista
 2. O-ou, meillä on poika vähän "säätänyt" Tripptrappia eli suomeksi sanottuna hakannut sitä jollain jakoavaimella tms. ja se on ihan täynnä koloja :( Olisi täälläkin tuunauksen paikka, mutta en taida olla ihan yhtä aikaansaava ;) Lisäksi se taitaa olla niin pinttynt ruuasta, että jo siihen tarkoitukseen tarvis varmaan hionnan, tuskin muuten lähtee lika enää irti :o Hieno tuli sinun tuunauksesta! :)
  Tehepä semmonen kaupunkikävely teidän keskustaan ja raportoi se kuvien kanssa ;) Ois kiva nähdä, miltä siellä nyt näyttää. Täällä on ainakin vaan kylmää ja harmaata ja sumuista... (Niin joo mimmosia kuvia näillä ehdoilla nyt sitten sais aikaan? :D )

  VastaaPoista
 3. Suvi: Kannattaa kokeilla. Pieni purkki maalia ei maksa paljoa. Hiot kunnolla. Myøs meidan tuoli oli aikansa elanyt (on ollut joka paivaisessa kaytøssa 9v). Se noissa Tripp trapeissa on hyvaa, etta "kasvavat lapsen mukana". Eli 9v vanhoja puurokøkkareita hioin siita irti:) Kolhuja ja likaa lukuunottamatta tuoli oli iastaan huolimatta hyvassa kunnossa ja turvallinen viela:) Kun ostaa kerran laatua niin siita riittaa pitkaan:) t. kalamuija
  (epæilen ettei tama kommentointi onnistu, kokeillaan)

  VastaaPoista
 4. Tuli kyllä hieno tuoli.. koskahan saisi itse aikaiseksi.. mitä maalia käytit?

  Ja hienoilta näytti poikien taiteilukin :)
  -Nina

  VastaaPoista
 5. Nina: Maali oli Lady sisustusmaalia. Samaa jolla vetelin ikkunanpielet ja listat:) kalamuija

  VastaaPoista
 6. Hieno tuli tuolista! Valkonen maali on ihmeellistä tavaraa.

  Lapset on hellyyttäviä, kun ne taiteilee. Oskun kummitäti täytti kesällä 30, ja O piirsi lahjaksi kummitädin perheen talon, yms. Ja nyt kun toiset kummit täytti 50, niin sama juttu. Kyllä tykkäsivät niiiin kovasti! :) Laitettiin siis raameihin oikeen. Taitavia noi teidän pojat!

  VastaaPoista
 7. ^^ Teija Kelorannasta^^

  VastaaPoista
 8. Hmm... voin kyllä sahata, naulata ja maalata vaikka seinää, mutta jotenkin pieni pipertely ei ole alaani, joten saa nähdä, taitaa vielä jäädä tuolin kunnostus ;) Jos vaikka yrittäisi ensin hinkata jollakin tehopesuaineella ja karhunvillalla, meillä sentään on siinä vasta parin vuoden puuronjämät :D

  VastaaPoista