Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Jakamatonta huomiota

Mies on toisella puolella Norjaa koulutuksessa.
Oskarilla on 4.luokkalaisten kanssa huvitteluilta. He ovat uimahallissa ja pizzalla.
Ja me Papun kanssa... päätettiin myös vähän nautiskella:)
Kun kysyin mitä hän haluaa tehdä kun ollaan kahdestaan niin vastaus oli, että syödä pizzaa.
No sehän sopii äidille. Ja vähän namia.. ja vähän vaahtokylpyä, Neljän tähden illallista suomitv:stä ja synttärikutsujen suunnittelua.Harvoin tulee tehtyä mitään vain toisen lapsen kanssa. Vaikka aina sitä toitotetaan, että se olisi tärkeää. Ja näkeehän sen itsekin miten lapsi nauttii kun saa jakamatonta huomiota.

Tänään tuli mieleen, että mitä jos tekisi jonkun pikku tripin Oskarin kanssa. Hän on jo 9v ja varmasti meillä tulisi kiva reissu. Pitää alkaa suunnittelemaan:) Papu saa nauttia sitten jakamattomasta isin huomiosta. Ne kaksi ovatkin kuin paita ja peppu:) Jos vaikka lähtis tutustumaan tulevaan synnytyskaupunkiin eli Tromsaan. Sitähän kutsutaan pohjolan Pariisiksi.. ai ai se olisikin kivaa.
Huoliikohan ne minua vielä koneeseen? Pitää selvitellä:)

Tämä on ehkä inhottavinta aikaa vuodessa. Talvi on tuloillaan, mutta ei tule. Ilma on synkkä, kylmä ja illat ovat tosi pimeitä! Siksi ehkä tämä jonkinmoinen matkakuume?


Vuosi sitten täällä oli tällainen meininki:)

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa vaan tänne "Pariisiin" :) Sen varmaan kuitenkin jo tiedätkin, että tänne ei kannata tulla parempien kelien toivossa :) Tosin nyt taitaa tulla taas vuorille lunta ja valoa, vanhat ehtivät sulaa viime viikonlopun sateissa.

    -Saana

    VastaaPoista
  2. Vielä voit lentää Norwegianilla ainakin, 2vk ennen laskettua aikaa on "cut off point" lyhyemmillä kuin 4h lennoilla... :)

    VastaaPoista