Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

lauantai 12. tammikuuta 2013

Pöydälle uusi väri

Eilen vietettiin iltaa ihan norjalaiseen tapaan eli fredagskos:) Herkkuja ja yhdessäoloa.
Tänään jatkoimme samaan malliin. Kunnon norjalaiset lähtevät lauantaina kaupungille "handlaamaan" eli ostoksille. Mielessä ei ollut mitään erikoista. Pyörittiin kaupoilla ja katseltiin alejuttuja. Mutta on niin tavaraähky, että ei vaan pysty ostamaan mitään. Yleensä ostan joulun jälkeen alesta joulukoristeita ym. Nyt ei olisi voinut vähempää kiinnostaa.
Kierroksen päätteeksi harhautin miehen maalikauppaan. Olen jo pitkään miettinyt meidän ruokapöytää... haluaisin päästä siitä eroon. Se on asunut meillä 8-vuotta ja palvellut loistavasti. Selvisi ilman maalia jopa tuosta piiitkästä valkoisesta kaudesta. Mutta nyt ihan viimepäivinä se on alkanut ahdistamaan minua.. tai oikestaan koko tämä meidän olohuone. Eli aloitetaan pöydästä.. pienen harkinnan jälkeen maalikaupasta lähti mukaan purkki vaalean harmaata maalia. Apua. En osaa edes kuvitella minkälainen pöydästä tulee, mutta huonompi siitä ei voi tulla. Vaihtelu virkistää:) Myös noi ruokapöydän tuolit ovat ihan inhokit... mutta katsellaan kun pöytä tulee autotallista takaisin.. josko noi tuolitkin alkaisivat näyttämään hyviltä uuden hienon pöydän ympärillä:) Jos ei niin sitten pitää keksiä jotain. ps. mieheni taas ihmetteli... hän ei kuulemma tiennyt, että tämä viikonloppu menee maalaushommissa.

Ennen...

..jälkeen:)


Rentoa lauantai-iltaa kaikille:)
2 kommenttia:

  1. Jälkeen kuva sai hymyn huulille :D Tyyppi löysi sieltä hyvän köllöttelypaikan itselleen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Glotta ihmetteli, että mitä on tapahtunut ja nautti tilasta selvästi. Toi oiskin ihanaa kun ei olis pöytää ollenkaan. Mies teki tossa matolla jo kuntopiiriä ja myöhemmin me syötiin koko perhe siinä sushia... ihan niin kuin Japanissa:) Ehkä pöytä jääkin autotalliin:)

      Poista