Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 25. tammikuuta 2013

Nihkula

Takana todella huonosti nukuttu yö. Talossa kipeä vauva. Ulkona paukkuu pakkanen. Mies on menossa viikonlopuksi töihin. Plääh ja puuh!

Mutta huonoon fiilikseen ja väsymykseen auttaa kun yrittää keksiä jotain mikä piristäisi. Eilen kyllä päivän lehti väitti, että ne ihmiset, jotka havittelevat onnea masentuvat helpommin. Bullshit.. sanon minä:) Sen paremmin artikkeliin perehtymättä.

Mutta siisti koti, kuppi kahvia kun vauva on päiväunilla ja postimiehen tuoma uunituore sisustuslehti auttavat edes vähän .. ja jos illalla vielä pääsis zumbaan:)

Toivottavasti teillä kaikilla on mukava viikonloppu edessä:)

18 kommenttia:

 1. Kiitos, takk for koselig kommentar :) Så fin bloggen din er også :)

  Katarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heia:) Fint att du kom på besøk:) Når jeg såg tatoveringen på armen til mannen din jeg viste att han er finsk:) Hvor i Finnmark er dokker fra?

   Poista
 2. Niin nätti ja siisti koti! Täälläkin on moppi heilunut ja jopa kakku uunissa. Kun ei kerta töihin pääse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantai on vähän sellainen mopin heilutus päivä:) On ihana aloittaa viikonloppu kun on siistiä. Tosin lapsiperheessä tämä siivoaminen on kuin loisi lunta lumisateessa. Mutta jos ei nyt enää niin siistiä ole niin ainakin puhdasta:) Oi kakku! Pitääkin leipoa viikonloppuna:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oi kiitos:) Koti täynnä kompromisseja! Mutta ihan kotoista meillä on:)

   Poista
 4. Teillä on kyllä kaunista ja kodikasta!
  Hyvää viikonloppua! -Eve-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää viikonloppua myös sinne:) Mä pääsin zumbaan ja SAUNAAN joten olo täälläkin hyvä:)

   Poista
 5. Teillä on kaunista ja tuo pöytä on aivan ässä maalattuna! Hieno :) Nyt toivotaan parempia yöunia ja pikaista paranemista!

  Tunnelmallista perjantai-iltaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hyvä:) Tai parempi ainakin kuin se entinen. Ja meillä oli 2 tuollaista mustaa tuolia ja kirpparilta satuin bongaamaan 2 lisää. Eli siitä tuli kuin uusi:)
   Pikku-töhö on juuri menossa nukkumaan tuolla isin kanssa. Todella toivotaan rauhallista yötä!! Ainakin vointi on jo parempi.
   Tunnelmallista pe iltaa myös teille!

   Poista
 6. Oi, onpa ihan erinäköistä, kun järjestystä on muutettu ja ruokapöytäkin on kuin uusi. Nättiä on! Toivotaan sinne ja myöskin tänne rauhallista yötä! Meilläkin on pari viimeistä yötä valvottu noin aamukuuteen, kun pikkuisella on ollut niin kipeitä ilmavaivoja. Nyt ollaan kyllä yritetty ottaa "kaikki keinot" käyttöön helpottamaan ja ennaltaehkäisemään näitä vaivoja, joten toivotaan!!!! Ainakin toistaiseksi on rauhallista, ihanaa! T. Ytte

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onko pikku-Ruthilla pieru hukassa:( Toiv. ei mitään koliikin alkua siellä:( Vyöhyketerapiaa moni suosittelee ja menkää heti jos ei ala vaiva helpottamaan.
   Täällä kanssa jännää. Kulde lähti just töihin ja talo hiljainen. Toistaiseksi. Mutta nyt näyttää hyvältä... uskallanko edes sanoa. Pidetään peukkuja, että saadaan nukkua <3 ps. pitäis olla nukkumassa eikä istua tässä koneella:)

   Poista
 7. No joo, Ruth kai kuvittelee, ettei prinsessat piereskele ;-) Miten teillä meni yö? Täällä hyvin, tuntuu, että pahimmat masukivut ovat onneksi helpottaneet... Mä oon kanssa kuullut, että vyöhyketerapia toimii noihin vauvan masuongelmiin ja sitä kokeillaan ilman muuta, jos vaivat jatkuvat. Toivottavasti eivät jatku, on niin hirveää katsoa, kun toisen on huono olla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi te olette saaneet ihan oikean prinsessan;) Toi meidän prinsessa kyllä paukuttelee mennessään:)
   Täällä kanssa pari vähän parempaa yötä takana. Pidetään peukut ja varpaat ristissä, että tämä jatkuu. Niin teillä kuin meilläkin:) Tsemppiä nahkavekkarin kanssa:)

   Poista
 8. Pikaista paranemista Glotalle! Ja olen ihan samaa mieltä, miksi onnea ei saisi tavoitella?? Ei se ainakaan meikäläistä ole onnettomammaksi tehnyt. Ja onneahan on vaikka ihan vain se zumba-tunti illalla :) Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin. Onnea on vaikka zumbatunti:) Ihanaa sunnuntaita sinnekin:)

   Poista
 9. Toivottavasti viikonloppusi oli hyvä ja onnellinen. En usko minäkään, että onnellisuutta tavoittelevat ihmiset masentuisivat helpommin! Luulempa, että masennus vierailee useimmiten sellaisten ihmisten luona, jotka keskittyvät kaikessa siihen, mikä on huonoa, virheellistä jne. Valittajat, jotka itse tekevät erittäin vähän minkään eteen ovat usein myös masentuneita.
  Teillä on todellakin kaunis koti - niin minun makuuni että ;) Sisustuslehti, kuppi hyvää kahvia rauhalliessa, kauniisa kodissa - se on onnea se :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että komppaatte mua tuossa mielipiteessä:) Mä kanssa luulen, että ne ihmiset jotka vaan olla öllöttävät ja haaveilevat, mutta eivät tee sen eteen mitään, että haaveet toteutuvat ovat onnettomampia kuin me jotka niitä (ainakin yritämme) toteutamme:) Toki vastoinkäymisiäkin tulee jos havittelee kuuta taivaalta, mutta pakosti myös onnistumisia:)
   Juuri tuo- kuppi kahvia, rauha ja hyvä lehti <3 Niin parasta:) Viikonloppu on ollut hyvä. Eilen kävimme Suomen puolella kaupassa ja illalla tehtiin hyvää ruokaa ja saatiin ruokavieras:) Pari lasia punkkua ja hyvää seuraa. Nyt mies on töissä, vauva nukkuu ja pojat pelaavat... ja saan rauhassa istua hetken koneella. Pienestä on ne onnen hetket revittävä, mutta nyt näin:)

   Poista