Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

maanantai 7. tammikuuta 2013

colours...

Vaikka olo on edelleen vähän tukkoinen niin tänään oli pakko heittää joulu ulos:)

En enää kestänyt joulukoristeita kun tuntuu, että kaikki sisustuslehdet ja blogit ovat täynnä ihania värejä ja sisustusjuttuja. Olen iloinen, että pitkän valkoisen kauden jälkeen tulee elämään väriä. I love it:)Joissain blogeissa puhutaan jo keväästä. Mutta itse en tohon junaan lähde. Täällä on vielä kaamos ja täällä Jäämeren rannalla varsinaista kevättä ei oikein tunneta. Kevät-talvi on kyllä. Maalis-huhtikuussa on ihana aurinko ja huippukelit käydä pilkillä ja hiihtää. Mutta se kevät kevät johon olen eteläntyttönä tottunut ei tule koskaan... huhti-toukokuussa kun fb täyttyy "terassilla"-kommenteista niin me saamme vielä lunta tupaan.Eilen ystäväni Itävallasta julkaisi kuvan leskenlehdestä. Hän oli siis löytänyt tämän vuoden ekan leskenlehden... täällä eka leskenlehti löytyy ehkä kesäkuussa ja aurinkorasvaa tarvitaan ehkä muutamana päivänä heinä-elokuussa:) Eli keväästä en täällä blogissa ala vielä kohkaamaan, mutta olen onnellinen, että joulu on ohi. Se tarkoittaa, että päivä pitenee vähitellen ja tämän kuun loppupuolella voimme nähdä jo vilauksen auringosta:)

Tämä kaamos meni nopeasti, mutta talvi on kaikkineen ollut pitkä. Ja tulee olemaan. Mutta näillä mennään. Pitää yrittää hankkia tänne kotiin vähän jotain väriä ja haaveilemme etelänreissusta. Jos vaikka helmikuussa:) Se olisi ihanaa. Näillä paikallisilla on tapana reissata vähintään kerran vuodessa etelään ja aika yleinen aika on juuri tuo helmikuu kun on vielä pimeää ja todennäköisesti tosi kylmää. Vähän olemme jo matkoja kartoittaneet, mutta totuus on se, että tämä meidän sijainti on hankala.. edelleen ja aina. Täältä tarvitsee ensin hakeutua ihmistenilmoille esim. Osloon tai Helsinkiin. Ja lennot menevät yleensä niin, että jatkolennolle ei ehdi eli yöpyminen on pakollinen.. se maksaa aikaa ja rahaa. Mutta, mutta.... jotain pitää keksiä.


2 kommenttia:

  1. Jos joulun rakentaminen ja siitä nauttiminen oli ihanaa, niin vähintään yhtä ihanaa oli sen purkaminen. Kynttelikkö lähti ja pelargonit siirtyivät valoisammalle pöydälle. Täällä ei todellakaan tuntunut tänään keväältä, mutta kannattaa kysellä viisaammilta: irtokoirat jo juoksentelee kylillä toivorikkaana ja kolli oli käynyt merkaamassa autoni helmapellin :). Joten kyllä se on tulossa. Kevät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep toi on niin totta. On ihanaa laittaa joulua, mutta vajaan kuukaden päästä on tosi ihanaa heittää se ulos:) Ai siellä eläimet jo villeinä... kai se kevät sitten tulee! Ainakin sinne teille:)

      Poista