Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

maanantai 17. joulukuuta 2012

Kiitos

Sain tunnustuksen Hannelta joka pitää blogia "saman Otavan alla". Hänellä on tuore ja ihana blogi. Hän asuu Valdresissa eli Etelä-Norjan sisämaassa. Hän on hoitaja niin kun minäkin. Tuli Norjaan 2010 ratsastusreissulle, ihastui maahan ja ilmapiiriin ja nyt 1,5v myöhemmin hän muutti Norjaan ja alkoi pitämään blogia. Minulla on sellainen kutina, että alan seuraamaan tätä blogia:)

Kiitos Hanne:)


Meitä Norjassa asuvia, blogia kirjoittavia suomalaisia on nykyään aika paljon. Silloin kun itse aloittelin meitä oli ehkä max. 10 hlöä ja näitä minua ennen aloittaneiden blogeja tulee seurattua edelleen aika aktiivisesti. Mutta nämä uudet... ovat jääneet suurelta osin tuntemattomiksi. Ei vaan ole aikaa lukea kaikkia. Joskus kun haluan kurkata näitä "uusia" blogeja menen Helin "Norjalainen päiväkirja"- nimiseen blogiin. Heli on tarkka tyttö ja pysyy kärryillä kaikista näistä uusistakin blogeista eli hänen etusivultaan löytyy linkki näihin uusimpiinkin blogeihin;)  Tänäänkin tein näin ja nopsaa katsoin mitä kenellekin kuuluu... tuulta, pakkasta, paljon lunta, revontulia ja itsenäisyyspäivää (Suomen) on näköjään vietetty ympäri Norjaa:)

Mutta siis haasteeseen.

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi sinulle hienon tunustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempi-blogille ja kerro heille siitä kommenteilla.
3. Kopioi post it - lapun kuva ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it-lapulla ja toivo, että  lempiblogisi jakaa sen eteenpäin.

ARILLE http://arnoya-ari.blogspot.no/
LAURALLE http://luckydrops.blogspot.no/
ELINALLE http://vesisaari.blogspot.no/
MI:lle http://livinginodda.blogspot.no/
KRISTALLE http://pallonmatkassa.blogspot.no/Kiitos muuten teille kaikille jotka jaksatte seurata blogiani. Huomasin, että laskuri on ylittänyt luvun 200.000 ja kohta teitä kirjautuneita lukijoita on jo 100kpl! Sadannelle pitää keksiä jotain kivaa:)


1 kommentti:

  1. :) Teen muuten ihan saman jutun: menen Helin sivujen kautta lukemaan noita "uudempia" norjasuomalaisten blogeja... Sellainen pikku korjaus väärinkäsitykseen: olen terveydenhoitoalalla, mutta peruskoulutukseltani en hoitaja vaan toimintaterapeutti. Mutta mitäpä pienistä :)

    VastaaPoista