Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 4. joulukuuta 2012

4.12

Eilen tuli älli. Mun pitää saada oma nurkka, jossa voin tehdä töitä koneella. Tähän asti kannettava on seilannut olohuoneenpöydän ja ruokapöydän väliä. Glotta on TOSI kiinnostunut koneesta. Miten kaikki se mikä on kiellettyä kiinnostaakin niin kovin?!

Olen sellainen, että kun teen jotain juttua joka vaatii keskittymistä niin silloin pitäisi olla rauhallista. Joten keksin, että nappaan Papun työpöydän jota hän ei ikinä käytä ja kannan sen talon viimeiseen nurkkaan:)
Nyt minulla on oma nurkka. 
Haaveilen, että siellä saan kirjoittaa joulukortit ja 
paketoida muutaman lahjan.
Ja joulun jälkeen siitä tulee "työnurkkani",
jossa saan kirjoitella lehtijuttuja jne. 
ihan rauhassa:) 
8 kommenttia:

 1. Meillä läppäri makaa olkkarissa parin lootan päällä.Puolet näppiksistä irronnut.Arvaat varmaan kuka asialla?;)Mä tarvitsisin ja oman työpöydän mutta ei ole tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi Lyydia:) Tekeekö se niistä koruja?;) Me ollaan yritetty, ettei Glotta näpläis konetta, kaukosäätimiä, puhelimia... sinnikäs on. Puolivuotta paini on jatkunut, mutta en voi enää tässä vaiheessa antaa periksi;)

   Poista
 2. oi kelpaisi mullekkin tuommoinen oma työnurkkaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kiva. Saa nähdä tuleeko käytettyä. Nytkin istuin sohvalla kone sylissä:)

   Poista
 3. Viihtyisän työskentelynurkkauksen sait aikaiseksi. Minä haluaisin myös ihan kokonaisen huoneen askarteluille ja käsitöille yms. mutta ei ole mahdollista meidän mummonmökin tiloissa. Kaikkea ei voi saada :) nyt kuitenkin menen laittamaan lahjapaperit lasipurkkiin kuten sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO huone olisi ihan huippua. Ja sinne hyllyjä missä kaikki askartelu ym. tarvikkeet olisi järjestyksessä. Aina löytyisi se mitä hakee... juu. Ei ole tilaa täälläkään. Mummonmökki kuulostaa ihanalta! Eiks oo kiva idea.. mäkin pöllin ton idean jostain blogista tai sis.lehdestä.

   Poista
 4. Ihana nurkkaus:) Tuo naru, missä roikkuu enkeleitä yms. on aivan ihana! Huone voi olla myös liian iso, mihin hukkuu kaikki;) tai sitten multa puuttuu vaan ne hyllyt tai se varastohuone (mihin sais ne kaikki ylimääräiset sieltä) tai aivoista se osa, missä on muisti:D -m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista liian isoista huoneista mulla ei ole mitææn kokemusta:) Mun haave on tosiaan talo jossa olis tilaa tarpeeksi ja sinne huone jossa olis mm. Stringhyllyissæ kaikki tavarat hyvassa jarjestyksessa. Mikaan ei ole arsyttavampaa kun se, etta kamat on hukassa... alkaa askartelemaan ja tietaa, etta mulla on sita narua mutta missa ... ;)

   Poista