Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

2. adventti

Tänään oli ne myyjäiset  "nro2" ja arvaatkaas mitä??  Ne menivät tosi hyvin.

Nyt on siis saatu kiitos koko syksyn kestäneelle projektille:) Tunteja ja taas tunteja olemme istuneet marttatuvalla ja sen lisäksi suunnitelleet ja puhuneet aiheesta. Nyt on myyjäiset hoidettu ja ns. joululoma voi alkaa. Ei tämä työltä tuntunut kertaakaan, päinvastoin tämä oli kotiäititerapiaa parhaimmillaan.
Mutta kyllä oli huojentunut olo kun suljimme myyjäisten oven. We did it:)

Sen verran kaikkea jäi, että saamme kivat jouluviemiset lasten opettajille. Mutta pöytä tyhjeni tosi kivasti tänään. Glögi myi hyvin, mutta myös koirankeksit löysivät ostajansa:)

Tänäpäiväisissä puheissa vilahteli jo termi "ensikerralla" aika usein... eli eikö se tarkoita, että kivaa oli ja ensikerralla olemme vähän viisaampia. Tämä oli tällainen neitsytmatka ja nyt nautitaan sen jälkeisistä fiiliksistä. Jopa meidän retrotonttulakit olivat hitti;)

Tähän päivään mennessä emme ole puhuneet mitä rahoilla teemme. Jos joku on kysynyt (lähinnä miehet kotona) niin olemme vastanneet, että ne menevät kotiäitien virkistysrahastoon. Tänään jo vähän leikittelimme ajatuksella, että mitä jos... esim. lento Tromssaan "pohjolan Pariisiin" voisi olla aika kiva. Tai Osloon....  Vain me äidit. Jo yksi yö hotellissa, hyvä illallinen ja pieni shoppailukierros virkistäisi kummasti;)

Se ei tullut kuuloonkaan, että olisimme jakaneet rahat. Ja ostaneet itsellemme jotain. Tuntuu, että tästä projektista tulleet kolikot ovat oikeita kultarahoja.. niitä ei oikein raski edes käyttää:) Älkääkä nyt ymmärtäkö väärin. Emme tehneet tätä rahasta.. eikä sitä nyt niin hirveesti tullut. Mutta lähinnä se, että me teimme tämän. Saimme idean ja toteutimme sen:) Jos joku olisi pari vuotta sitten sanonut minulle, että olen joskus jossain myyjäisissä myymässä omia askartelujani niin en olisi ihan uskonut.
Kiitos marttakaveri:) Mitäs me seuraavaksi keksitään?


Rauhallista 2. adventtia kaikille:)


2 kommenttia: