Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 7. joulukuuta 2012

Juhla vai arki...

Meillä tytöillä piti olla tänään vähän menoa. Muutaman ystävän kanssa olimme päättäneet, että otamme vauvat mukaan ja lähdemme joululounaalle Hurtigrutenille. Näin joulunalla Hurtigruten järjestää muutaman kerran tällaisen mahdollisuuden. Sillä aikaa kun laiva on tuossa satamassa niin meillä "ei matkustajilla" on mahdollisuus mennä laivalle syömään. Ja olen kuullut pelkkää hyvää tuosta kyseisestä joulupöydästä. Norjassahan ei syödä lämmintä lounasta niin tuo joululounaskin on tavallaan "kylmäpöytä" eli paljon kaloja ja hyvät jälkkärit:) Niinhän se missä vain buffeteissa on. Alkuruoat ja jälkkärit ovat hyviä ja pääruoka yleensä ei mainitsemisen arvoista. Eli olisin oikein mielelläni halunnut kokea tuon!

Mutta mutta... täällä kiertää joku pöpö ja tuntuu, että joka toinen on kipeenä. Eilen toinen kavereista perui ja aamulla tuli tekstari tältä toiselta, että heillä on lapset kipeinä:( Harmitus. Mutta ei se mitään. Vilkaisu lämpömittariin.... -19 astetta ja päätös oli helppo. Me vietämme Glotan kanssa villasukkapäivän. Pyjamapartyt siis hienostelun sijaan:)


Näihin kuviin ja tunnelmiin:)

Ha en fin fredag!

4 kommenttia:

 1. Voi että mikä ihana pikkuemäntä tuo teidän neiti!! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin:) Ja ihanassa iässä. Kävelee täällä ympäri ja selittää koko ajan:) Siis siansaksaa tai jotain sen sisarkieltä;)

   Poista
 2. Oi, haluaisin niin edes käydä Hurtigrutenilla, mieluiten tietysti matkustaa sillä. Toivottavasti ehdit sinne vielä syömään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin haluaisin. Yleensä en tee näitä "sitkumatkoja", mutta tuo Hurtigruten on kyllä sellainen juttu, että sinne en lasten kanssa lähde. Se ei ole kuin Silja jossa muumit ja muut viihdyttäjät ovat palkattu lapsia varten... pallomeret ja muut. Vaan suunnattu nimenomaan aikuisille/ iäkkäille ihmisille. Mutta mä niin haluaisin istua siinä ikkunapaikalla kutimet kädessä ja pieni drinksu pöydällä ja katsella niitä maisemia! Ja jalkautua jokaiseen mahdolliseen kylään jossa se pysähtyy.
   Ja sesonkiaikaan se on sika kallista ja näin ulkona sesongista ei paljoa kannata lähteä kun on niin pimeää, ettei maisemia näkisi.
   Eli eläkkeellä sitten;)

   Poista