Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

lauantai 8. joulukuuta 2012

Bileet:)

Yleensä kun joku sovittu meno  peruuntuu niin mua kismittää ihan kauheesti. Eilen tyttöjen kanssa sovittu joululounas peruuntui, mutta se ei haitannut ihan hirveesti, koska tänään pääsen joulupöydän ääreen. Lähdemme mieheni työpaikan pikkujouluihin:) Mä täällä pullottelen jouluglögiä ja otan siitä kyllä siivun sivuun... kävin tänään ensimmäistä kertaa historiassa norjalaisessa Alkossa (Vinmonopolet) ja ostin Kossua! Yleensä inhoan kaikkia kirkkaita viinoja, mutta kossu ja glögi.. toimii:) Uskomatonta.. en ole raskaana enkä imetä:)  Hyviä pikkujouluja myös kaikille muille!

Alla tämänpäiväisiä kaamostunnelmia:) Kaunista on täällä. Ja sopiva -9 asteen pakkanen:)


4 kommenttia:

 1. Juuri selvisi itsellenikin, että Julebord tarkoittaa Norjassa pikkujoulua. Oikein iloista iltaa! Kaamos Kirkenesissä näyttää kerrassaan upealta.
  -Merja Helsingistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu julebord on pikkujoulut. Meillä oli kiva ilta. Aivan ihanat ruoat mikä on tärkeetä tässä iässä;)Kaamos on upea. Vaikka siihen mielletään monesti vain nagatiivisia ajatuksia.. pimeyttä jne. Terkkuja Hesaan:)

   Poista
 2. Vau mitä sinistä hetkeä kuvissa! Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivaa oli:) täällä on nyt männä viikolla ollut ihan mielettömiä sinisiä hetkiä:) Ja kivat kelit. n. 10 asteen pakkasta ja paljon lunta:)

   Poista