Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

lauantai 17. syyskuuta 2011

God helg - hyvää viikonloppua:)

Täällä on erikoinen viikonloppu. Olemme kaikki vapailla:)
Eilen oli oikein syksyinen ilma. Ulkona satoi vettä ja oli pimeää. Joten eikun hakemaan leffa.
Leffan nimi oli Hall pass - Lupa rellestää! Hauska "aivotnarikkaanelokuva":)
Olipa ihanaa olla vain kotona ilman mitään kiirettä ja velvollisuuksia!
Varma syksyn merkki:) Eka villasukka on valmis:) Nyt lähdemme Suomen puolelle kauppaan ja otamme kalavehkeet mukaan. Kireitä siimoja.. meille:)

6 kommenttia:

 1. Just. Ilman mitään kiirettä ja velvollisuuksia ja sitten oot tehny vaikka minkälaisia herkkusalaattilautasia. Vai mieskö teki.
  Toisaalta ruoanlaitto voi olla todella rentouttavaa, kun saa ihan rauhassa tehdä.
  Hyvää viikonlopua sinne idempään.

  VastaaPoista
 2. Ihanat punaiset villasukat! Mäkin olen kutonut kolme paria, kahdet pienet(punaiset ja siniset) ja isoveikalle omat. Kiva kun tiedätte sukupuolen niin voitte hyvin varustautua punaisella ja muilla tyttövaatteilla. :)

  Saija

  VastaaPoista
 3. No Avletto.. ei noi nyt niin ihmeellisiä ole:) Ja ruoanlaitto on kivaa:) Hyvää viikonloppua myös sulle sinne Lofooteille:)
  Saija: tiedetään ja tiedetään... joko meille tulee tyttö tai sitten meille tulee poika jolla on PALJON vaaleanpunaisia vaatteita ja vaunut jotka myös on terästetty pinkillä:) Joulukuussa nähdään:) Toikin on jännää kun ei tiedä. Oskarista me ei tiedetty. Odotin kovin tyttöä ja poika tuli. Joka tuntui heti oikealta:)

  VastaaPoista
 4. Kuuleppas kalamuija. Oon tässä ihan naapurissa Mehamnissa, vielä kuukauden. Ja just suunniteltiin pojan kanssa, että voitais ottaa hurtigrute ja pistäytyä joku viikonloppu idän satamat tarkistamassa. Jos vaan on joku perjantai vapaata, että voidaan startata to ilta.

  VastaaPoista
 5. Kuuleppas Avletto:) Kehoitan hyppäämään Hurtigruteniin ja pistäytymään idässä. Täällä on pannu kuumana jos tulette ja kyyti satamasta onnistuu:) Velkommen til Kirkenes!

  VastaaPoista