Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

torstai 2. syyskuuta 2010

Yövuoro

Ostin eilen paikallisesta sisustusliikkestä ihanat kahvikupit! Aloitin kahvin juonnin vasta kolmekymppisenä. Nyt muutaman vuoden harjoittelun jälkeen huomaan, että kahvihetki on usein päivän ihanin hetki:)

No niin ensimmäinen yövuoro takana. Huh, huh... Oli kyllä hiljainen yö, mutta se, että pitää valvoa kun koko muu kaupunki nukkuu on kyllä jotenkin väärin:) Oli sateinen ja pimeä yö. Noin kello 4.00 aurinko alkoi nousemaan ja aamutunneilla oli jo ihan valoisaa. Hyvin se meni, mutta raskasta tästä tulee. Aikansa kutakin...

Pojilla on mennyt koulussa hyvin. Olosuhteiden pakosta he ovat nyt olleet pari päivää ilman aikuisia siellä. Mutta iloisin mielin ovat kun olen mennyt hakemaan ja opettajien mukaan kaikki hyvin.

Eilen veimme pojat paikallisiin painitreeneihin. Meidän lapset eivät ole koskaan olleet kiinnostuneita aloittamaan futista, lätkää tms. Vaikka me vanhemmat olemme aina pelanneet joukkuelajeja ja lapset ovat kasvaneet liikuntahallien nurkissa. Treenit menivät... no päin... puuta:) Isompi sentään katsoi ja kuunteli mitä pitää tehdä, mutta pienempi protestoi ja käyttäytyi vähän sopimattomasti. Olin ihan hiilenä treenien jälkeen... mutta kai tämä tulee olemaan tällaista? Kun lapsi ei ymmärrä hän turhautuu ja ilmaisee sen tuolla lailla... Ihmeen hyvin on mennytkin tähän asti:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti