Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 9. lokakuuta 2012

Samaa näköä?

Tänään oli hyvä päivä. Ensimmäinen päivä Glotan kanssa kahdestaan kun muut olivat koulussa ja töissä. Olen kaivannut tätä... meillä ei ole ollut oikeastaan tällaista arkea ennen.
No ehkä silloin kuin Glotta oli ihan vauva,  mutta silloinhan vauvat vain syövät ja nukkuvat:) 
Kun Glotta täytti 4kk meille tuli päivähoitoon ystäväni poika. Emil oli silloin vuoden. Hän oli meillä pari kuukautta, sitten tulikin kesä eikä normaali arjesta tietoakaan ja sen jälkeen mieheni onkin ollut isyyslomalla.

Odotin innolla ja myös kauhuissani näitä meidän yhteisiä päiviä. Kun vain me tytöt olemme kotona:) Ja tämä eka päivä meni tosi hyvin. Päätin, että en avaa konetta tms. vaan sen ajan kun Glotta on hereillä puuhailen hänen kanssaan. Siivosimme, kuuntelimme musiikkia, kävimme kävelyllä jne.

Glotta tykkää osallistua kotitöihin...

... rankka työ vaatii kunnon siestan:)


Oli ihanaa olla nainen talossa. Siivota paikkoja, tehdä ruokaa ja odotella miesväkeä kotiin:) ..katsotaan kuinka kauan tätä tunnetta riittää;)

Lumi tulee päivänä minä hyvänsä..
tänään niitimme vähän heinää pihalta ja siistimme
paikkoja. Talvi saa tulla:)


Illalla kävin ratsastamassa. Pallelta terkkuja kaikille;) Tallin pitäjä kysyi haluasinko alkaa vuokraamaan Pallea kerran viikossa.. apua. Siis hoitoheppa! Pikkutyttönä haaveilin omasta hoitohepasta... piti kasvaa 35-vuotiaaksi, että se tilaisuus tuli. En luvannut vielä mitään. Jotenkin kaikki tuollainen sitoutuminen kauhistuttaa nyt. Olen huomannut, että kaikki harrastukset jotka on tiettynä päivänä tiettyyn aikaan tuottavat ongelmia. Pojilla on omat harrastuksensa, miehellä vuorotyö ja meillä asuu pieni vauva. Se tuppaa olemaan aina se äidin harrastus joka jää jalkoihin kun asioita aletaan laittamaan tärkeysjärjestykseen. Eli täytyy pitää "palaveri" mieheni kanssa ja nukkua yön yli. Minä ja 11v heppatyttökaverini innostuttiin tietysti ihan täysillä.. mutta kun tuolla 11v ystävällä ei ole ajokorttia jne. niin minun pitää yrittää nyt olla aikuinen tässä:) Mutta siis mietintämyssyssä on nyt tällainen juttu.

Päivän päätteeksi kuuma kylpy ja iso lautasellinen salaattia. On aika raukea olo:)

Tämän kuvan löysin tänään.
Siinä olen minä n. Glotan ikäisenä.
Glottaa tituleerataan aina isänsä näköiseksi.
Mutta eikö meissäkin nyt jotain samaa ole??
Ainakin hairstyle;)

12 kommenttia:

  1. No olettehan te ihan kvoastikin samannäköisiä!

    Ihanan kuuloista arkea!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikø ollakin:) Papukin kysyi, etta oletko sa nyt ihan varma, ettei tassa ole Glotta;)
      Arki tuntuu hyvalta juuri nyt:)

      Poista
  2. Kyllä minustakin teistä löytyy paljon samaa näköä! Ihana tuo siesta kuva! Mukavaa kotoilua, sitä täälläkin harrastetaan 1v ja 3v kans :)
    -Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidan pojat eivat ole koskaan nukahtaneet "vahingossa", mutta Glotta yllattaa joskus:) Tosin nukahti mun syliin ihan yllattaen kun istuin lattialla ja kippasin hanet vain siihen matolle:)
      Hyvia kotoiluja sinnekin:)

      Poista
  3. Hij, kyl löytyy samaa näköä :))

    Kuulostipa mukavalta tuo teidän päivä. Sitäpä se täälläkin joka pvä puoli yhteen, kunnes O tulee eskarista. Sit alkaa meno ja meininki :)

    Mitä tuo hepan vuokraaminen kerran viikossa käytännössä tarkoittaa? Yhdeksi päiväksi, tms? Hoitoheppa kuulostaa tosi mukavalta :) Mutta tutulta kuulostaa myös tuo, että äidin harrastukset ne usein ekana sitten kärsii... nimim. ei harrastuksia, ellei lasten kanssa oleilua lasketa :D

    Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikø? ;)
      Juu meillakin rauhallista siihen 13-14 kunnes pojat tulee ja ralli alkaa:)
      Toi vuokraaminen tarkoittaa sita, etta sitoutuisin kaymaan tosiaan kerran viikossa iltaisin tallilla. Eli siivoan boxin, otan hepan sisaan, ratsastan ja annan iltaruoat. Maksaisin siita 100nok kerta eli n. 50e / kk. On mun tyøkaverin talli ja taman hepan omistaja kay itse vain kerran viikossa. Palaveerasin eilen miehen kanssa ja han nayttaa vihreaa valoa, samoin heppakaverini vanhemmat nayttavat vihreaa valoa... nyt pitaisi vain paattaa haluanko treffeille Pallen kanssa joka pe ilta;) PItka ja pimea talvi edessa... ja tallille yli 20km matkaa. Mutta on se niin hurmaava tapaus etta... no jos nukun viela yhden yøn yli?! Ja kylla.. aidin harrastus on se joka jaa aina kakkoseksi. Ja tuo on aikaa vieva harrastus. Tallireissu kestaa aina sen 3-5h.

      Poista
  4. Kyllä Glotta on ihan selvästi äitiinsä tullut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies havahtui eilen illalla... tuleekohan Glotasta aikuisena saman nækøinen kuin sa olet?? Naytti vahan pelastyneelta:)

      Poista
  5. Mukavan kuuloinen päivä teillä,kyllä se arki vaan on parasta!
    Ootta kyllä niin samannäköisiä! -Eve-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arki on parasta ainakin joskus;) Ei vaan. Lomilla on kivaa ja reissaaminen on mukavaa. Mutta kylla se vaan niin on, etta kotiin on aina ihana paasta ja kunnon loman jalkeen oikein odottaa sita normaalia arkea.

      Poista
  6. Mä en kyllä näe teissä muuta samaa kuin tuo tukkamalli ja tietty söpöys! Titti

    VastaaPoista
  7. Minä yritän tehdä tuota samaa, eli en avaa konetta kun mini on hereillä. On se vaikeata! :) Ja hei, tehän olette melkein kaksoset!! Meillä muuten sama juttu, miniä ainakin sanotaan enemmän isänsä näköiseksi. Ja onhan tuo...

    VastaaPoista