Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 12. lokakuuta 2012

Elossa edelleen

Täällä ollaan elossa edelleen vaikka postauksia satelee harvakseltaan. Syy siihen on se, että oma tietokone kuoli ja postaukset ilman valokuvia on vaan niin plääh!

Pahinta tässä on se, että kone sisälsi paljon kuvia. Mm. kuvat 3 lehtijuttuun mitä minun piti kirjoittaa:(
Toiv. kone saadaan elvytettyä edes hetkeksi, jotta saan kuvat koneelta talteen.

Arki on hektistä. Päivät menevät vauvan kanssa hujauksessa. Ilma on karsea ... onko syksyt täällä aina tällaisia? En muista... mutta kaduilla tuulee, asfaltti kiiltää;)

Illat ovat menneet harrastuksissa ja pihaa laittaessa. Ystäväni on koulutukseltaan puutarhuri  ja hän on tehnyt meille pienen "pihasuunnitelman". Ihan vaan luonnokiviä, vähän tulppaanin sipuleita jne. Toivotaan, että ensi keväänä lumen alta paljastuu jotain ihanaa:)

Tänään ollaan leivottu pizzaa koko perheen voimin. Illalla on poikien jalkapallokauden päättäjäiset ja olen luvanut viedä sinne syötävää. Huvittavaa seurata näitä norjalaisia "talkoita"... jos kysyy kuka haluaa leipoa niin kukaan ei ilmoittaudu (tai ok.. ne pari vakkariäitiä), mutta kun määrätään, että sinä leivot sitä ja sinä tätä ja jos et pysty niin delegoit tilallesi jonkun... niin johan alkaa homma pelittämään:) Kai se on sama kaikkialla?Kuvat : internetOIKEIN HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE:)
6 kommenttia:

 1. Tietokone kuoli :D Siis kamala asia oikeesti, mutta alko vaan naurattaa tuo lause..!

  Pallotuijat(?) näyttää kauniilta. Viihtyvat siis myös siel pohjoosessa? Mä oon ihan sterssissä taas tuon pihan kanssa, kaamee homma aina tähän aikaan vuodesta.

  Mukavaa viikonloppua! Ja toivottavasti ainaki kuvat pelastuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa:) Juu ei se kuollutkaan.. pyørtyi vain:) Mutta ei sieda yhtaan kuvia sisaansa enaa. Aina kun yritan siirtaa kamerasta kuvia koneelle niin tajuttomuus iskee samantien. Mutta siis lehtikuvat sain laitettua eteenpain, huoh:)
   Nuo valokuvat on netista. Meidan piha on viela ihan vaiheessa. Jotain havua sinne tulee ja kevaalla sitten kukkia. Pitaa selvitella mika taalla parjaa. Mutta katsoin yhta puutahraohjelmaa joskus ja se oli kuvattu Tromssassa eli suht samoissa olosuhteissa joissa me elelemme ja kylla siella oli kaikkia tuttuja kasveja. Eli aika moni laji parjaa taalla hyvin (jos osais hoitaa):)
   Nyt vaan uutta konetta hommaamaan niin saan taas kuvia tanne. Kannykastakin moni postaa.. ma en osaa.

   Poista
 2. No ihan sama se on noiden talkooleipomusten kanssa täällä. Kolme lasta tuossa samassa alakoulussa ja pitäisi joka juhliin leipoa jotain (mieluiten kolme juttua) koulun vanhempainyhdistyksen puffettiin.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siella sama juttu? Meilla meni pe ilta hyvin. Yllattavan moni sitten lopulta oli tarttunut kaulimeen ja meilla oli pizzaa niin paljon, etta jai hirveita maaria ylikin. Tosin osa oli hakenut pizzeriasta;) Mutta hyvaa oli:)

   Poista
 3. Voi ei... koneen kuolema on kyllä aina ankara isku! Kaikki tärkeä katoaa!! Kotona mulla kone tekee melkein jatkuvaa varmistusta langattoman boksin kautta, on joskus ollut myös ikäviä kokemuksia kuvien sun muiden katoamisesta... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kone elaa taas.. ainakin toistaiseksi. Mutta lisakuvia ei sieda yhtaan:) Toi varatoimi olis hyva... meilla kansssa osa kuvista turvassa, mutta koneessa monen vuoden takaisia juttuja joten paljon menetetaan jos tama nyt oikeesti delaa:) ps. onko Mini ok?

   Poista