Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 2. lokakuuta 2012

me&i ja bloggarit

Heippa!
Huomenna me&i julkaisee tämän kauden uutuustuotteet. Tänä syksynä me&i on suunnitellut uutuustuotteet yhdessä tunnettujen lapsiperheblogistien kanssa. Mukana on sekä ruotsalaisia bloggareita että yksi suomalainen blogisti. Projektiin on valittu ihastuttavia persoonia, joilla on lisäksi hyvä tyyli. Tämän mielenkiintoisen yhteistyön tulos on Bloggers Collection -mallisto. Lue lisää osoitteesta www.meandi.fi

Kaikki muut bloggarit ovat ruotsalaisia, mutta mukaan on valittu yksi suomalainen bloggaaja eli Maj joka kirjoittaa blogia nimeltään Magicpoks. En tiedä miksi Kalamuijaa ei pyydetty mukaan;( heh, heh. Olen lukenut Maj:n blogia jo vuosia enkä yllättynyt siitä, että hänen suunnittelemat vaatteet me&i:lle olivat ihania. Hänen vuokseen me&i:n syysmallistoon saadaan mm. jumpsuit/onepiece. Luulen, että ilman häntä tuota vaatekappaletta ei olisi ikinä tullut me&i:n mallistoon. Luulen myös, että juuri tuo vaatekappale tulee olemaan tosi haluttu. Ja niin kuin aina näiden erittäin haluttujen vaatteiden kanssa käy niin jotkut koot loppuvat varastosta alta aika yksikön.

Eli herätys kansa:) Huomenna kurkkaus me&i:n sivuille. Ja tilausta vetämään:) Norjassa asuvat voivat tilata minun kauttani. Meiliä voi laittaa osoitteeseen juhahi@netti.fi.

Tässä makupaloja huomisista uutuuksista:)
Tuo haamukuvio on aika hellunen ja halloweenikin on tulossa:)

7 kommenttia:

 1. Reps. Saattaapi olla, että Kalamuija ei kuulosta riittävän mediaseksikkäältä... :DDD
  Mutta kivasti sinä Meandin vaatteita blogissasi esittelet, joten ehkä ensi kaudella sitten sinäkin mukana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta eikø kalamuijan kalastushousut olis aika tøffit? Ja tuollainen paita.. tietysti kalan kuvilla;) Voi olla, etta jodun jatkossakin tyytymaan tahan myyjan osaan;)

   Poista
  2. Eiku ehdottomasti me haluttais kalapaita, jos se ei olis niin pelättävä kuin tuo haamu:) Vitsit kun harmittaa kun en vaan tilannu, tuo on niin söpö paita, mitä siitä jos lapsi nyt hiukan pelkää vaatteitaan.. :D -m

   Poista
 2. :D Meille lähti heti tilaukseen tuollainen jumpsuit! Ihan mahtava. Kummipojalle menee lahjaksi kanssa.
  Kiitos siis vinkistäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipa kesta:) Tod.nak munkin kummipojan paketista løytyy se tana jouluna. Kyllahan sa Uunon tunnet;)

   Poista
 3. Hei! Eksyin blogiisi me&i vaatteiden metsästyksen seurauksena nyt ensimmäistä kertaa :) Itse asustellaan täällä pohjoissuomessa utsjoen kunnassa ja aloin pohtimaan että missähänpäin pohjoisnorjaa asustat? Oletko Me&I vaatteiden myyjä vai muutenko vain tykkäilet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asustelen Kirkkoniemessä ja olen ollut alunperin tykkääjä ja nyt pari vuotta myyjä:)

   Poista