Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

dagen efter...

Täällä on toivuttu eilisistä bileistä:)
Papu täytti 8v ja talo täyttyi saman ikäisistä kavereista.
Olo on kun olisi paremmissakin bileissä ollut. Aamulla olisi väsyttänyt.
Mutta ulkona paistoi aurinko ja maan peitti pieni lumikerro,s joten ei kun ulos.
Eli aamulenkki pienessä pakkasessa tehty ja nyt voi keskittyä koossailuun:)Meidän perheen juhlat keskittyy aina näin loppuvuoteen.
Tämän vuoden puolella meidän talossa on vielä 3 synttärit.
Oskari on meistä ainoa, joka on syntynyt kesällä:)

Aurinkoista sunnuntaita!

9 kommenttia:

 1. Kiitokset kivoista bileistä meidän katraalta:) Oli kuulemma tosi kivaa, ja meillä kans. Takk <3 -m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. Kiva, että tytöt pääsi paikalle ja toivat muitakin suomalaisia tullessaan:) Ja kiva huomata, että teidänkin tytöt alkavat puhumaan jo norjaa:) Ei se kauaa ota!

   Poista
 2. Juhlat vaativat veronsa...varsinkin lasten juhlat :)

  Oijoi, teillä on lunta! Meillä on pimeää, sadetta, kuraa ja lammikoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaatii... siivottiin koko aamu, 2 tuntia kaaosta ja sitten taas siivousta:) Mutta kivaa oli:)NO meillä lunta... joku sentti jossain:) Sais tulla lisää! Täällä oli pimeää, sadetta ja lammikoita reilu kuukausi joten oli jo aikakin:)

   Poista
 3. Onpas hurjan oloiset bileet, vihreät valot ja kaikkee ;) Olikos sankari tyytyväinen juhliin ja lahjasaldoon? ;) Mikäs oli ykköslahjatoive tänä vuonna? Mä laitoin korttiaykkösluokassa tulemaan, toiv ehtii ajoissa. Tännekin on kai lunta tällä vkolla luvassa, we'll see. Mulla nyt ei sen rännän kanssa niin kiirutta olis. Kunhan joulu olis valkea. Helmikuun älkeen sais jo sulaakin pois, leskenlehdet ja vihreys sopii mulle paljon paremmin :) Terkkuja! Titti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Papulla on syndet aina sopivasti Halloweenin aikaan niin siinä on hyvä teema:) Juu ja disco vihreillä valoilla oli menestys:)Toivotaan teillekin lunta, se piristää kummasti. Tuo valoa:) Mutta jouluksi ainakin. Mä haluan Unkkin kans pulkkamäkeen:) Leskenlehtiä.. tuntuu vähän kaukaiselta ajatukselta.. no ehkä 6kk päästä.. argh.

   Poista
 4. Tervehdys, ja onnittelut(!) täältä Oslosta!

  Asutte ilmeisesti Kirkkoniemessä? Se on itsellenikin tuttu kaupunki, sillä norjalainen mieheni on sieltä kotoisin ja siellä tulee usein vierailtua hänen sukulaistensa luona.

  Itse olen siis suomalainen nainen ja asun Oslossa. Olen juuri avannut uuden kaksikielisen kirjallisuusblogin, jossa kirjoitan suomalaisesta ja norjalaisesta kirjallisuudesta. Tervetuloa käymään, jos kiinnostaa!

  http://les-lue.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja kiva kun vinkkasit blogisi. Sehän on hieno!!! Pitää tutustua tarkemmin. Itsekin tykkään lukea. Uusin projekti on nyt ruotsalaisen Camilla Läckberg:n kirjat.

   Poista