Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 17. elokuuta 2012

Just a rainy day

Aamulla kun avasin verhot näky ei ollut mieltä piristävä.. vettä satoi ja ulkona oli melkein pimeää.
No olo oli kyllä ihmeen pirteä sillä meillä on pidetty unikoulua viimeiset 3 yötä. Minä olen saanut nukkua korvatulpat korvissa täysiä öitä!! Luksusta 1,5 vuoden valvomisen jälkeen. Toki heräilen... ihan vaan tarkistamaan, että onko totta, että saan nukkua:) Mutta muuten olen nukkunut hyvin. Ihanaa!

Glotta on jo yli 8kk eikä todellakaan tarvii tissiä yöllä. Mutta hänellä on ollut tapana ottaa huikat muutamaan kertaan yössä, välillä useamminkin. Päätimme, että kun kesälomareissulta kotiin palaamme niin se alkaa... siis nukkumaan opettelu. Ja vielä kun uusimmassa Vauva-lehdessä oli aiheesta hyvä artikkeli niin saimme siitä lisäpotkua. Ja ihme ja kumma... lukuunottamatta ekaa yötä joka oli kamala, Glotta on nukkunut yönsä hyvin:) Nukahtaminen omaan sänkyyn on vähän haastavaa, mutta sekin onnistuu jo ja esim. viime yönä hän heräsi vain kerran tilailemaan maitoa ja kun palvelu ei pelannut niin hän päätti jatkaa unia:) Jipii.. ja nyt sormat ja varpaat pystyyn, että pysymme terveenä jne. jotta tämä homma jatkuu yhtä hyvin kuin on alkanutkin.

Niin siis sadepäivä. Ei siis retkipäivä:)

Heti aamusta mieleen tuli eilen poimitut mustikat. Ei muuta kuin leipomaan:) Tekstari ystävälle, että pakkaa lapset autoon sillä nyt olisi kahvia ja jopa kahvileipää tarjolla:) Kunnon turinat ja sitten zumbaan sulattelemaan ahmittuja kaloreita:)

Nyt kone kiinni ja leffa pyörimään. Ehdotin miehelle romanttista iltaa... olisitte nähneet hänen ilmeensä;) Viime kuukaudet eivät ole olleet niin kovin romanttisia tästä jatkuvasta valvomisesta johtuen. Koko kesä asuttiin yksiössä koko perhe ja juuri tajusimme, että emme koko kesänä tainneet olla hetkeäkään kahdestaan.. tai siis emme ole olleet 8 kuukauteen. Ei näin!!! Tähän on tultava muutos.

Miten te otatte aikaa parisuhteelle kun perheessä on pieniä?? Ja varsinkin jos tilanne on tällainen kuin meillä, että mummuloita / kummeja tms. ei ole lähettyvillä???


Olemme olleet ihan hyviä siinä "omanajanottamisessa",
mutta kyllä tämä vanhoilla päivillä saatu pieni prinsessa on
pistänyt kaiken uusiksi:)

10 kommenttia:

 1. Kiitos kahvista, herkuista ja seurasta:) Ei se helppoa ole pikkuisen kanssa kaukana mummoloista, kyllä meilläkin meni eka vuosi ilman omaa aikaa. Mutta jos uskallatte, niin kyllä mekin otetaan tein lapset hoitoon ja muutaman tunnin oma aika järjestyy kyllä:) -m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M:) Eikøhan teilla ole tarpeeksi niissa omissa kolmessa:) Mutta juu... uskalletaan todellakin. Ja me voidaan sitten vuorostamme vahtia teidan tyttøja niin te paasette treffeille;)

   Poista
 2. Moikka! Kirjoitan varmaan hassuun paikkaan. Asut ilmeisesti kirkenesissä? Itse olen suunnitellut tulevani täältä suomesta sairaanhoitajaksi sinne suuntaan. olisin enemmän kuin kiitollinen, jos löytäsin jonkun jolla kokemusta Siellä työskentelystä ja asumisesta. Olisi paljon kysyttyvää ja lähinnä se että uskallanko lähteä..:) jos haluat ottaa yhteyttä, sähköpostini nisu-83@hotmail.com
  Mukavaa syksyä!
  T: Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan yhteytta sinuun Suvi:) Asun Kirkenesissæ ja toimin sairaanhoitajana.

   Poista
 3. Niin pitipä vielä kirjoittaman, että itselläni paljon samoja kiinnostuksen kohteita muutakin kuin Norja. Pesäpallo ja liikunta yleensä , hevoset ja sisustus... Kiva blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten söpö Glotta♥Ei meilläkään mitään yhteistä aikaa ole.
  Meillä asuu täällä Lohjalla periaatteessa kolme mummia ja kolme vaaria.Harvoin saadaan lapset samaan aikaan mihkää hoitoon et vois kaksin olla.Voikun olis kiva käydä kaupungissa joskus leffassa ja syömässä ihan kaksin.
  Miestä se ei haittaa.Sanoo mulle aina et se aika tulee sit joskus eletään nyt näin:)

  VastaaPoista
 5. Miehet!!!! Tama taitaakin olla vain meidan naisten ongelma;) Kylla olisi kiva vahan kayda treffeilla vaikka lapsia onkin.

  VastaaPoista
 6. Mitäs Glotan kämppis on näistä yöheräilyistä mieltä? Vai onko hän juuri sellainen tyypillinen mies, joka ei herää vaikka seinät kaatuu päälle? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on mies:D ja nykyään meillä nukutaan hyvin:D kop,kop...

   Poista