Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Biitsillä
 
 


 
 
Yöt ovat kylmiä, mutta päivät lämpimiä:)
Onneksi tuli vielä lämpimiä päiviä.
Meinasi jäädä tämän kesän
Grense Jakobselv:n retki tekemättä.
 
Tuo on ihana paikka.
Yksi niistä johon vieraat pitää aina
viedä jos vaan säät sallii.

6 kommenttia:

 1. Huvittava tuo toiseksi viimeinen kuva. Te ranta-asuissa ja taustalla norskit (oletan) "riittävästi" vaatteita päällä =)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäisiä nuo kuvat!! Meillä on nyt ihan samanlaiset kelit, noin vähissä vaatteissa en tosin uskalla enää ulos... :) Eli lämpömittari ei kovin korkealle kohoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut hienot kelit! Kuljin eilisenkin päivän toi sama mekko päällä:D taas ilma näyttää hienolta. En ole vielä ulkona käynyt. Vaavi nukahti syliin kun sain pojat laitettua kouluun. Olen siis jumissa nojatuolin ja Glotan välissä täällä:D

   Poista
  2. Sehän on se paras paikka <3 Ihania kuvia ja Inkku niin söpönä taas! Mun ja Unkkin Meandit tuli tänään, ihania!ihan paras mallisto tämä, tykkään! Meinaatko palata ruotuun, kun Inkku on isompi? En mäkään kyl raaskis vettää iltojani missään rättikutsuilla, kun on pieni lapsi... Kyl sitä sit myöhemmin taas ehtii! Terkkuja,
   Titti

   Poista
  3. Me&i:n syysmallisto on tosi ihana ja siksi tama olikin vaikea paatøs... en makaan ratteja, mut me&i:ta voisin;) Ehtii, ehtii. Ois kiva kokeilla tota tyøta joskus Suomessa. Jossa me&i kuuminta hottia ja tyøta sais tehda omalla aidinkielella. Unkkille pusuja!!!

   Poista