Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 7. helmikuuta 2012

Mistä haaveilen...

Heti perään vastaan toiseenkin haasteeseen jonka sain Ensilumi nimisestä blogista. Blogia kirjoittaa kohta perheineen Norjaan muuttava suomalaisnainen.
Minun pitää siis mainita 5 asiaa ja 5 tavaraa josta haaveilen... apua.. tästä tulee vaikeaa.

1. Juuri nyt haaveilen lämmöstä, auringosta, meressä uimisesta ja uima-altaalla löhöilystä. Eli haaveissani on etelänmatka:) Vaikka Thaimaahan, koko perheen voimin. (Haave on osittain toteutumassa.. olemme lähdössä toukokuussa Bulgariaan viikoksi) hih... Mutta siis jos ei olisi ainainen raha- ja aikapula niin Thaimaa olisi se kohde. Kaikki jotka siellä ovat joskus käyneet ovat kehuneet ja haluavat palata sinne aina uudelleen ja uudelleen. Eli minäkin tahdon kokea sen!

kuva netistä

2. Haluaisin oppia valokuvaamaan kunnolla eli haaveilen pääseväni valokuvauskurssille. Vielä enemmän haaveilen, että saisin "valokuvauksen personaltrainerin" eli ihmisen joka kädestä pitäen opettaisi minulle miten tuota hiton kameraa käytetään. Lähtisi minun kanssa jopa myöhään illalla tuonne kauheaan pakkaseen kuvaamaan revontulia. nimimerkki: "viimeksi eilen yrittänyt.. ja epäonnistunut"


kuva netistä

3. Juu ja sitten halaisin maistaa blinejä! Haluasin sellaiseen ravintolaan missä tehdään maailman parhaita blinejä ja ruokaseuraksi ihmisen joka tietää miten niitä syödään ja mitä niiden päälle laitetaan:) Ja jos en tykkäsikään niistä niin haluasin, että siinä samassa ravintolassa tarjoltaisiin susheja.. eli täyttäisin niillä mahani jos blinit eivät uppoaisi. Tai anyway.. söisin kumpiakin:)


kuva netistä

4. Sitten haluaisin tyttöjenillan ystävieni kanssa. Vaikka jollain järvenrantamökillä... kaikki ihanat ystävät sinne, saunaa, takkatulta, avantoa, suomalaista ruokaa ja vähän ehkä viiniäkin.


kuva netistä

5. Ja sitten vielä kaunistautumispäivä.. olemme menossa helmikuun lopussa Suomeen. Joten tämä kyseinen päivä voisi olla juuri ennen sitä reissua. Hirvittää ihan mennä täältä metsästä ihmisten ilmoille.. eli päivä jolloin pääsisin kampaajalle, kynsihuoltoon, juu ja säärikarvojen poistoon ja ehkä myös hampaiden valkaisuun ;) Kalamuijasta kaunotareksi.. simsalabim... ;)


Minun mielestäni maailman kaunein nainen
ei ole mikään hollywoodtähti vaan kokkolalainen
Malenami blogin kirjoittaja:)

No ei se niin vaikeeta ollutkaan:)
Sitten vielä 5 tavaraa...

1. Tietysti se unelmien talo. Joo, se on ihan nro 1!


Kuva omasta blogistani...
Lohjalla myynnissä oleva talo

2. Ja jos en ihan taloa saisi niin uusia juttuja tänne nykyiseen kotiin. Mm. uusi ruokapöytä, apteekkarin senkki, uudet sohvat, ihania vuodevaatteita Lexingtonilta jne. Oi, tuliko tossa jo monta toivetta?


kuva netistä

3. Eilen lueskelin erilaisia blogeja ja eksyin blogeihin joissa esitellään lastenvaatteita. Niitä:) Kolmelle lapselle.. oman valinnan mukaan. Keksisin heti muutaman vaatteen jonka hankkisin jos ei olisi pelimerkeistä puutetta:)


"I Dig Denim, cooleimmat farkut ikinä!"
lainaus blogista Lastenvaateralli

4. Ison nipun erimaalaisia sisustuslehtiä. Ne ovat minun tapani rentoutua ja niitä on aina liian vähän:) Ja ne tulee luettua aina liian nopeasti.



Vaikka niitä on jo kyllä
aika paljon...


5. Auto:) Miehelläni on hirveä autokuume. Joten toivoisin autoa ja samalla tekisin hänetkin iloiseksi. Eikö ole jaloa;) Vaikka sellainen Volvo XC 60 tai Audi Q 5 :)





Joo eihän tämä ollut yhtään hankalaa. Aluksi vaan ajattelin liikaa. Ajattelin, että eihän sitä nyt kehtaa täällä kertoa kaikkia haaveitaan ettei vaan saa materialistin leimaa otsaan:) Mutta sitten mieheni ystävällisesti huomautti, että ihan varmasti olen sen teidän silmissänne saanut jo.. eli ei mitään hävittävää:)

TÄMÄN HAASTEEN SAA NAPATA MUKAAN KAIKKI BLOGINI LUKIJA:)
Var så god.. älääkä turhaan kainostelko;)

8 kommenttia:

  1. Unelmointi on IHANAA! Kyllä mäkin unelmoin vaikka ja mistä :) Se on kai niin suomalaista että mistään ei saa haaveilla eikä toivoa, kun heti meinataan että on materialisti ://

    Ja nautitaan siitä että elämä on sillä mallillaan että voi unelmoida ja nauttia siitä. Kun oikeasti elämä potkii päähän niin unemointi on mahdotonta! Itse todella vakavasti sairastuneen tiedän sen...

    Kiitos IHANASTA blogista!!

    VastaaPoista
  2. Ai ton näkösen personaltreinervalokuvaussedän sä haluaisit saada opettajaksi? Löytyyköhän teiltä päin?

    VastaaPoista
  3. Juuri näin anonyymi:) Saa ja pitää haaveilla. Ja allekirjoitan tuon, että kun asiat eivät ole mallillaan niin silloin ihminen ei unelmoi.. ainakaan materiaalista. Nautitaan kun tilanne on nyt se, että on unelmia ja tehdään niistä totta <3
    Sirkku: juuri tuon näköisestä:) Mä tykkään setämiehistä:) Olen päättänyt hankkia seuraavan työpaikankin ihan sen perusteella, että saan varmasti setämiehen pomokseni. Naiset on niin hankalia.. setämiehet osaa:)

    VastaaPoista
  4. Hey mäkin oon saanut tän haasteen, mut ihan unohtanut vastata.. damn! Äitiysdementia huipussaan. Kivoja haaveita sulla, ja monta kelpuuttaisin mäkin, itseasiassa kaikki! Mies haaveilee just tosta audista kanssa :)

    VastaaPoista
  5. Huiput haaveet sulla! Voisin ottaa ne kaikki myös mulle ;D
    Taidanpa vihdoin klikata itseni lukijaksi, aiemminkin oon kyllä käynyt kurkkimassa :))

    VastaaPoista
  6. Hah, mulla taisi käydä juuri noin että eihän tähän voi kaikkea laittaa. Ainakin sillä perusteella että aloimme mieheni kanssa tänään kelaamaan että mitä tekisimme jos voittaisimme 10 miljoonaa euroa. Keksimme vaikka mitä! :) Kauneuspäivä kuulostaa muuten hyvältä, kävin Suomen joulureissun yhteydessä Tampereen kosmetologikoulussa hemmottelemassa itseäni ja normaalin kasvohoidon hinnalla (siis jos kävisi ihan "oikealla" kosmetologilla) sai kasvo-, käsi-, ja jalkahoidon. Olo oli oikein uudistunut tuon setin jälkeen, suosittelen!!! :)

    VastaaPoista