Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

maanantai 6. helmikuuta 2012

Haaste

No ensinnäkin haaste on tämä ilma täällä. Mittari näyttää -30 eikä ulos ole asiaa. Oskari on kipeenä, mies iltavuorossa eikä vauvaa edes voisi noin kylmiin olosuhteisiin viedä. Eli neljän seinän sisällä ollaan taas.
Silloin kun ei pääse ulos niin ehtii tekemään ihmeitä täällä sisällä... kuten leipoa sämpylöitä ja siivota lastenhuoneita:)Bataattichilikeitto on parasta lämmikettä tällaisina päivinä:)Niin ja se oikea haaste tuli jo aikaa sitten Marialta blogista Pinkki työhuone. Hän haastoi minut nimeämään 5 blogia joita luen, mutta niissä ei saa olla 200 vakkarilukijaa/ kirjautunutta. Vaikeaa. Huomasin nimittäin, että luen aika isoja blogeja. Melkein kaikissa blogeissa joita seuraan edes jotenkin säännöllisesti on yli 200 kirjautunutta lukijaa.

Mutta, mutta... seuraan näitä suomalaisia jotka täältä Norjasta bloggaa ja ilokseni olen huomannut, että meidän joukko on kasvanut hurjasti. Minun on pitänyt tehdä näistä blogeista lista, jotta voin tarttua tähän saamaani haasteeseen, mutta en ole ehtinyt. Tänään huomasin, että blogiystäväni Avletto onkin lukenut ajatuksiani ja tehnyt listan näistä meidän uusista ystävistä:)

Eli haluan antaa tämän haasteen kaikille uusille (minun jälkeen tulleille eli max. 1,5 vuotta kirjoittaneille) bloggajille, jotka asuvat eripuolilla Norjaa. Silloin kun itse aloitin kirjoittelemaan meitä ns. aktiivisia kirjoittajia oli täällä Norjassa vain kourallinen... nyt meitä näyttää olevan lähemmäs 20!!! Kiva:)

Tervetuloa kaikki uudet bloggaajat.. olette silmän alla;)
Eli tuo lista blogeista löytää kun klikkaa tuota keltaista  sanaa "Avletto".

Itse en ole ehtinyt näihin uusiin blogeihin/ bloggaajiin kovin hyvin tutustumaan. Mutta siellä on varmasti mielenkiintoisia juttuja norjan-suomalaisilta :) Tämä minun blogi on muokkautunut tällaiseksi vauvablogiksi... kalamuijasta ja kalastuksesta ei tietoakaan:) Lisäksi olen kiinnostunut nyt kovasti valokuvauksesta ja haluan kehittyä siinä joten kuvia pukkaa... mutta siis Norjaa ja norjan ihmeitä löytyy noista uudemmista blogeista:)

6 kommenttia:

 1. Hei Rogalandista ! Mä olen todellakin ihan tuore täällä blogi-maailmassa, vaikka jonkin aikaa olenkin kirjoitellut (vähän salassa, vain ystäville ja perheelle koti-Suomessa). Nyt kuitenkin rohkaistunut kertomaan blogistani muillekin ja kauhean innostuneena luen näitä teidän blogejanne, varsinkin Norjassa asuvien ! Todella kiva tämä sinun blogisi ! Sait minusta uuden lukijan !

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos, haaste työnalla! Sinulla on mukava blogi, sopivasti Norjaa, sopivasti arkea ja sopivasti hömppää :) Kukapa ei teidän prinsessaa haluaisi ihailla!

  VastaaPoista
 3. Ja "uusia" blogeja plumpsahtelee näköpiiriin koko ajan lisää. Nimittäin meitä norjansuomalaisia. Kohta alkaa vapaa-aika käydä kortille näitä lukiessa. Kiva juttu :-)!

  VastaaPoista
 4. No minulla ainakin on ihan pikkuruinen blogi eli alittaa reippaasti tuon lukijamäärän :) Koitanpa vastata haasteeseen minäkin.

  Ihan samalla ajatuksella olen lähtenyt blogimaailmaan kuin ensimmäisenä kommentoinut Mariannakin eli blogini on ollut ensisijaisesti kuulumistenkertomisväline ystäville ja sukulaisille, mutta jos joku muukin siitä iloa saa, niin aina parempi. Täytyypä vielä tsekata tuo Avletton lista. Varmasti on moni norjansuomalainen blogi jäänyt huomaamatta minultakin.

  VastaaPoista
 5. Heips, ja kiitos haasteesta. Ehdin siihen jo vastaamaankin :)

  Samallalailla minunkin blogini alkoi kuin monen muunkin, eli kuulumisia kotopuoleen. "Julkiseksi" sen tein (eli liitin blogilistalle) vasta muutama kuukausi sitten. Rupesin ajattelemaan hieman uudelta kantilta, eli jos minä jaksan kirjoittaa ja joku jaksaa lukea niin mikäs siinä :)

  VastaaPoista
 6. Minua blogit kiinnostavat, ovat osa mun elämää, norjansuomalaisiin on vielä erityisen läheinen side. Nyt kun tiedän olevani hieman pidemmän aikaa, muutaman viikon,lomalla vuonomaasta, niin yhteys norjablogeihin tuntuu etuoikeudelta. Autenttisia fiiliksiä. Varmaan mahtavaa pakkasruokaa tuo bataattisosekeitto. Kyllä kalamuijaus pikku tauon sietää kun on pätevä ja hyväksyttävä poissaolon syy ;)

  VastaaPoista