Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 10. helmikuuta 2012

TGIF


Tuntuu hyvältä, että on perjantai. Vaikka miehellä on edessä työviikonloppu.. ja hän on tulossa kipeäksi. Oskari on lähdössä "hyttelle". Melkein kaikilla täällä on oma mökki jossain tässä lähistöllä. Itsekin haluaisin päästä kurkkaamaan mitä nämä norskit niillä alkeellisilla mökeillään tekevät. Mutta nyt Oskari sai kutsun ja on ihan yön yli reissussa. Pitää häneltä tiedustella sitten minkälaista siellä oli:)
Itsekin muuten sain kutsun eräänä päivänä norjalaiseen kotiin. Naapurin rva tuli pyytämään lounaalle. En päässyt sillä erää, mutta olin otettu kunniasta. Norjalaiset ovat kovia harrastamaan smal talkia, mutta oikeesti heidän lähelleen, heidän koteihinsa, heidän ystäväksi on vaikea päästä.
Me lähdemme illalla katsomaan kun maailman pienin hotelli poltetaan. Ja sen jälkeen juhlimaan 1-vuotiasta Emiliä:) Gratulerer med dagen verdens beste Emil:)

Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Oi kuule, ne mökit ovat monesti kaikkea muuta kuin alkeellisia :) Niihin satsataan rutosti rahaa ja ne joissa olen päässyt vierailemaan (yksi siellä Kirkenesissä) oli hienompi kuin perheen oma koti :D
  Siellähän ne sitten koosailee minkä jaksaa. Juovat Baileystä ja polttavat kamiinoitaan :D
  Tuo on totta, että kaveriksi otetaan, mutta sydänystäväksi on hankalampaa päästä. Minulla on ollut onni saada kaksi ihanaa ystävää, molemmat ovat päässeet lastemme kummeiksi :)
  Ihana tuo kuva teistä tytöistä :)

  VastaaPoista
 2. Herlig bild av dere! God helg och stor klem fra Haugesund

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Hyvää viikonloppua ! Ihana kuva, todellakin. Norjalaiset ovat vähän suomalaisten kaltaisia siinä, että lähelle ei ihan helpolla ja nopeasti päästetä. Täällä Rogalandissa ollaan kyllä aika vilkkaita ja kutsutaan mielellään kyläänkin, mutta enemmänkin kesäisin. Talvet ovat sellaista "ollaan omissa oloissamme"-aikaa ! Meidän naapurustossa ollaan kesäiltaisin yhdessä jatkuvasti, mutta talvella voi mennä jopa viikkojakin juttutuokioiden välillä. Hassua, mutta totta :)

  VastaaPoista