Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 3. tammikuuta 2012

* värihuuhtelu*

Tämän siitä saa kun alkaa viettämään joulua jo marraskuussa! Että mitta tulee tod. täyteen ja kuusi ja muut jouluroinat saavat lähtöpassit jo ennen loppiaista:)

Tavaraa on tullut niin vauvan kuin joulunkin myötä laatikko tolkulla .. ihan ahdistaa. Pakko alkaa laittamaan tavaroita kiertoon tai edes piiloon. Pois silmistä.

Voi kun voisi tehdä kodille värihuuhtelun niin kuin hiuksille. Että yhtäkkiä kaikki punaiset kukat olisivat valkoisia jne. Mutta kun ei voi. Pitää vaan jemmata kaikki tavarat mitkä ahdistavat ja laittaa valkoista tilalle.

Päiväkin pitenee. Eilen kaupat aukaisivat ovensa alejen kunniaksi jo 7.00. Ja se sai tämänkin aamunukkujan ylös ajoissa. En nyt ihan seiskalta ollut oville kolkuttelemassa. Mutta kun 9 aikoihin ajelin keskustaan niin oli jo suht valoisaa. Jee:) Valoa kohti mennään. Ja kaamoskin on taas kohta selätetty:)
3 kommenttia:

 1. Meillä mies oli koonnut viimeisen lomapäivänsä kunniaksi joulukoristeet pois jo eilen ja kuusikin oli siirtynyt ulos. Paluu normaaliin päiväjärjestykseen on ihan ok eikä tarvi neulasiakaan siivota enää. Vielä kun keksisi, minne kuusen raato lykätään... Se ei ihan mahdu sekäjätelaatikkoon :P

  VastaaPoista
 2. Mietin ihan samaa.. siis että miten kuusi hävitetään. En muista mitä viime vuonna teimme. Ehkä mieheni pilkkoi sen ja laitettiin muun roskan sekaan? Mutta nyt on roskis aina niin täynnä kun roska-auto tulee 2 vkon välein, ettei kyllä sinnekään mahdu.. kiitos Glotan (vaippojen).
  t.kalamuija

  VastaaPoista
 3. Meän kuusi poltethaan takassa. :)

  VastaaPoista