Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 17. tammikuuta 2012

Matto-ostoksilla

Olen jo pitkään haaveillut sellaisesta "apteekkarinsenkistä" vai mikä sen nimi mahtaa olla?Siis ruokapöydän taakse seinän viereen tuollainen korkeampi senkki! Sitä lähdin metsästämään.

Mutta mitenkäs kävi? Tulin 4 uuden maton kanssa kotiin:) Paikallisessa huonekaluliikkeessä oli iso kasa mattoja -70%:n alennuksessa. En ole tod.näk koskaan ostanut mattoa täysihintaisena... ja alematon ostostakin taitaa olla jo yli 5 vuotta aikaa. En ole mattoihminen. Meillä on ollut aina aika paljaat lattiat. Mutta nyt kun halvalla sain niin hullaannuin:) Nyt on sitten mattoja. Ja mikä parasta. Innostuimme siivoamaan ja vanhatkin matot pääsivät ulos lumihankeen pyörimään! Ihanaa kun on siistiä ja uusia lämpimiä villamattoja lattialla:)Ruokatila ei saanut uutta senkkiä, mutta näin upean
villamaton se sai:)


Olohuoneeseen ostin tällaisen vaalean karvamaton.


Ja Papun huoneeseen löysin aivan ihanan
värisen  villamaton.
Ostin myös samanlaisen käytävän
maton:)

Sain neljä upeaa ja hyvälaatuista mattoa alle 200 eurolla:)
Ei Norjassa aina niin kallista ole!


4 kommenttia:

 1. Vautsi! Ja ei todellakaan ole. Se on joku ihme myytti, että tämä maa olisi NIIIIIn hirmusti paljon kalliimpi kuin Suomi esim. Nojoo, mutta totuus on usein yllättävissäkin asiassa ihan päinvastoin ;) Minäkään en ole mattoihmisiä ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. Norjassa alet ovat olleet aina parempia kuin Suomessa. Kunnon tavaraa kunnon alennuksilla.

  VastaaPoista
 3. Täysin samaa mieltä. Kun asuimme vakituiseen Norjassa ostin kaikki vaatteet Norjasta, vain joitain tiettyjä juttuja ostin Suomesta, kuten Marimekkoa tms.

  VastaaPoista
 4. Hyviä löytöjä oot tehny.50e matto..ei paha.Itelle kävi vähän samoin.menin ostamaan sohvia olkkariin,tulin kaupasta olin
  ostanu keittön pöydän ja tuolit.

  VastaaPoista